Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usycham z tesknoty za chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

on mieszka w innym miescie, wyjechal do rodziny :( ja sama z rodzicami...pusto smutno i za rok albo bedzie tak samo ( bo wstydze sie go przedstwaiwc rodzicom) albo nawet nie bedziemy razem :( moze za rok juz umre w koncu :(

Gość gość
tzn mieszka w moim miescie ale pochodzi ze wsi i tam ma duza rodzine, duzo malych dzieci :( tez bym chciala miec taka rodzine ...

Gość gość
Jak to się wstydzisz?

Gość gość
oni sa dziwni i toksyczni, nie mieszkam z nimi , czasem wpadam, oni traktuja mnie jak dziecko, nie wiem jak go przyprowadzic****owiedziec zze to moj chlopakj? a potem beda idiotyczne pytania mojej matki czy z nim sypiam itp :( albo nie wiem powiedza,ze mna gardza itp :(albo mnie rzuci i oni beda sie smiac :/mam 25 lat

Gość gość
Bo ona zapewne z miasta, z tak zwanego dobrego domu i rodzice pracujący intelektualnie, a on ze wsi ^^ Ale glupia laska, bo jeszcze uzależniona od gościa, dwóch dni bez niego przeżyć nie może, dzwonisz, wsiadasz w busa i jedziesz do niego, to normalne że pary siedzą u siebie w święta.

Gość gość
marzylaby mi sie wigilia z nim :( a on z mama i rodzenstwem a ja z rodzicami...takie swieta

Gość gość
no tak czasami jest no i wtedy fajnie no no tak naprawde w ogole nie rozumiem i nie wiem co chodzi w tym ale probuje zrozumiec kazdego dnia i to zawsze ni 🌼 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
nie pojade,bo mnie nie zaprosil, pooza tym jestem niesmiala...tak jestem uzalezniona bo ostatnie dni spedzilismy razem, budzilam sie przy nim...a praca i pochodzenie nie ma nic do rzeczy zasciankowo myslaca stereotypami dzieweczko

Gość gość
A ty czym myślisz skoro nazywasz kogoś zaściankową myślącą stereotypami dzieweczką, jesteś taka sama, witamy!

Gość gość
nazywam rzeczy po imieniu, nie znasz sytuacji ale najlatwiej zaszufladkowac ze rodzice z miasta chlopak ze wsi itp. kimkolwiek by nie byl balabym sie, a jest w moim wieku, przystojny, mily...oby go zaakceptowali :(

Gość gość
Dziewczyno, nie pisz bzdur że za rok umrzesz :) Zycie przed Tobą. Jeśli uważasz że rodzina jego jest toksyczna nieco, to sprawdź czy i on nie jest toksyczny :) Jesteś po prostu zakochana być może idealizujesz chłopaka. Dobrze by było gdybyś miała pewność że jemu na Tobie zależy Wesołych Świąt życzę :)

Gość gość
To pisz dokładniej jaka jest sytuacja ;) W sumie to dobrze, że jest za kim tęsknić.

Gość gość
dziekuje iwzajemnie wesolych a toksyczna rodzina to u mnie i mam kompleksy viagrę się wszystkiego a najbardziej rodziców

Gość gość
miało być boję się a nie viagre :p 2 dni temu była okazja zapoznać ich ale balam sie... skutek byl taki,ze rodzicom bylo przykro ze nie zostalam z nimi na obiad a jemu przykro tez...a gdyby go poznali moglibysmy razem spedzac czas, tata by sie cieszyl, mojego exa bardzo lubil, jak syna...tego by tez polubil pewnie tylko jestem taka strachliwa...