Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komentowanie odchodów dziecka przy kolacji wigilijnej

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka urodziła dziecko 2 tyg temu. 17 osób je kolacje wigilijną, a moja kuzynka siedzi przy stole, trzyma dziecko na ręku i ,, No robisz tą kupę" ,, no szybciej" ,, co ty pierdzisz czy bąki przez" ,, Ale będzie kupa ". I tak we koło powtarzała jedno i to samo. A później podeszła do sofy, która stała metr od stołu. I krzyczy do mnie ,, Olka chcesz musztardę do kiełbasy" wszyscy zamilkli powiedziałam jej, że powinna wyjść do drugiego pokoju przebrać dziecko. Myślałam, że wszystko mi się cofnie.

Gość gość
Jak tylko temat szedł na inny niż o dziecku ona od razu ,, I co ciociu wyszedł nam nie?" O patrzcie jakiego Dziubka zrobił. Dostała masę ubrań w rozmiarze 62, nie stać ją na kupowanie takich drogich prezentów i nic jej się nie podobało., chociaż naprawdę piękne rzeczy dostała dla dziecka. Ja kupiłam,mu kilka par śpiochów, body ze wzorem koszuli (3 sztuki) różne rozmiary i kolory, zestaw spodnie z misia, bluza z misia, body śpiochy. Za to wszystko mało nie zapłaciłam, a jej i tak się nie podoba. Właściwie to nie jest nawet moja rodzina, bo to jest dziewczyna kuzyna, nawet ślubu niemają.. Dziewczyna z domu alkoholików więc zero jakiegoś wyczucia co można, a czego nie można powiedzieć.A jak powiedziała do swojego chłopaka, który siedział z nami ,, No zesral się idź no pampersa i chusteczki" zrobiło się naprawdę nie smacznie. Dziewczyna nie pracuję i nigdy w życiu nie pracowała.

Gość gość
zazdrościsz jej dziecka

Gość gość
a teraz ty smrodzisz gównem na kafe przy śniadaniu świątecznym

Gość gość
Hehe ja jej zazdroszczę dziecka ? No widzisz zazdroszcze jej tak, że wymieniłam spirale i przez kolejne 5 lat będziemy bezpieczni. Ja od pół roku jestem mężatką i chce się rozwijać, mam 27 lat i moim marzeniem nie jest przewijanie dzieci a co dopiero słuchanie o tym. Dla nie dziecko to jest wielkie marzenie, a przynajmniej nie na dzień dzisiejszy.

Gość gość
tobie przeszkadzają czyjeś dzieci i ich nie lubisz

Gość gość
Dzieci mi nie przeszkadzają. Mój drugi kuzyn ma roczną córkę i całą wigilię siedziała u mnie na kolanach. Kuzynka ma 8 msc syna zostaje z nim, bawię się z nim. Ale nikt z nich nie opowiada o kupach dziecka w towarzystwie. I to jeszcze przy kolacji wigilijnej.

Gość gość
dla mnie jest wstretne miec spirale w c*pce.

Gość gość
Jej komentarze odchodów dziecka przeszkadzały nie tylko mi.

Gość gość
I masz prawo i ja szacuje Twoje zdanie. Ale przynajmniej nie muszę pamiętać o tabletkach czy gumkach.

Gość gość
Jasne rozwijaj się a dziecko urodzisz po 50-ce i też bedzie dobrze

Gość gość
Nie czuję potrzeby posiadania dziecka tak jak i mój mąż. Mogę go nie mieć i będzie dobrze.

Gość gość
laska zachowala sie jak prostaczka, nie wierze ze celebrowala kupe przy kolacji to musi byc prowo jakiejs feministki, btw, sluchanie o spirali, bezpieczni...bezpiecznym to mozna byc od hiva dziecko to skarb, jestem mlodsza od ciebie i bezdzietna, ogolnie jestem tolerancyjna, babka z tym bekartem przegiela

Gość gość
Owszem dziecko to skarb, ale kurcze zachowany umiar w tym wszystkim. Dla niej to szczęście że dziecko zrobiło kupę, ale dla tych 17 pozostałych osób już nie. Chciała mi wcisnąć te dziecko na ręce, bo ona chce zjeść. Te dziecko ma dopiero 2tyg nie wzięłam go, bo jestem osobą, która boi się, że zrobię coś temu dziecku no to szczelila focha.

Gość gość
jesteś jakaś dziwna przezywasz juz 2 dzień kupy dziecka

Gość gość
autorko proponuje ci udac sie do programu ,, trudne sprawy" zrobią super odcinek jak to miałaś przerąbaną wigile przez kupy noworodka, widać ta spiralka uciska ci na mózg 🖐️

Gość gość
Co za prostaczka bez kultury :O mysli,ze dzieciak to oczko w glowie calego swiata Ale jeszcze bardziej obrzydza mnie to jak matki polki sie tu wypowiadaja :O k***a wy tez takie prostaczki jestecie fuj.Pewnie u was w domu to sie dziecko osrane przy jedzienu na stole przewija :O k***a ludzie ogranicjcie sie.Co to za roznica czy ktos chce miec dzieci czy nie takie zachowanie to szczyt prostactwa rzygam takimi matkami :O

Gość gość
Spiralka uciska na mózg. Dobre zgadzam się z tobą w 100%. Lepiej bym tego nie ujął

Gość gość
hahhahaha, autorka na prawde jest ograniczona

Gość gość
Ta mateczka z tematu, to typowy przykład objawów ostrego przebiegu pieluszkowego zapalenia mózgu, potęgowanego dodatkowo przez fakt wywodzenia się z plebsu. Totalne chamstwo i zezwierzęcenie. A baby na kafe jeszcze tej loszki rozpłodowej zaciekle bronią. Ciekawe czemu?

Gość i  co ty na to
Masz spiralę więc musiałaś już rodzić. Żaden lekarz nie założy spirali kobiecie, która nie urodziła chociaż raz.

Gość gość
Masz spiralę więc musiałaś już rodzić. Żaden lekarz nie założy spirali kobiecie, która nie urodziła chociaż raz. no błagam cie.... jaki ciemnogród! weź poczytaj sobie o tym dopiero później sie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co do matki dziecka... ja też mam syna ale bez przesady żeby za przeproszeniem o g****e gadać przy stole gdzie siedzi 17 osób!;-/

Gość gość
ja bym wzięła z****** pampers i dała jej na łeb :o

Gość gość
tepa baba z ciebie spirale np. mirene mozna zalozyc lasce, ktora nigdy nie rodzila sredniowiecze

Gość gość
Dorosla baba nie potrafi się zachować, no ale PRZECIEŻ MA DZIECKO, więc jest usprawiedliwiona. Świetnie.

Gość gość
Hej damulko. Nie ma pisze się osobno. Nie uczyli tego w szkole?

Gość gość
Tobie przeszkadzało to, że dzieczyna komentowała kupki dziecka czy to, że nie ma pracy? Może to, że pochodzi z rodziny alkoholików? Sama już nie wiem. Jeszcze jedno czasowniki piszemy osobno.

Gość gość
O jejku no

Gość Darek  0087
chcesz powiedzieć że przewijała dziecko przy kolacji wigilinej?