Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból brzucha po grzybach

Polecane posty

Gość gość

Zjadłam wczoraj na wigilii barszcz i 8 uszek z samych grzybów. Oprócz tego jeszcze rybę po grecku. No oczywiści czułam się ociężała, ale to nic. Dziś brzuch jak balon, czuje kłucie po prawej stronie pod żebrami. Gdybym się najadła do syta to jeszcze, ale ja to niewielkiej ilości jedzenia jestem chora. Kolację jadłam o 17. Od tamtej pory nic już nie jadłam. Pije ziółka, staram się chodzić aby nie uciskać brzucha, piję niegazowaną wodę. Jak sobie jeszcze pomóc.

Gość gość
sa takie zioła w tabletkach na wątrobę, bo myślę, że ona cię boli grzyby są ciężkostrawne sylimarol

Gość gość
Właśnie żadnych ziółek ani tabletek nie mam, bo nigdy nie miałam z brzuchem problemów, Dziś raczej nic nie kupię. Może jakieś owoce, mandarynki? Oprócz tego przyjmuje leki na nadciśnienie i na tarczycę, Może to w połączeniu z grzybami stanowiło mieszankę wybuchową. Inni domownicy jedli duże większe porcje, dużo ciast, słodkich napoi i nic im nie jest. Jedzą nadal. A ja po jednej porcji umieram.

Gość GGWP
Zjadłaś muchomora sromotnikowego. Ból brzucha to kłucie w wątrobie, która się rozkłada. Jedyny ratunek jeśli to zatrucie to przeszczep wątroby. Radzę jechać do lekarza.