Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w polsce są polskie sklepy

Polecane posty

Gość gość

do niedawna myślałąm, że biedronka to polski sklep-myliłam się wiem,że stokrotka jest polska, są jeszcze jakieś sklepy, które nie są niemieckie, angielskie czy francuskie? oczywiście pomijając małe osiedlowe sklepiki

Gość gość
domagasz się polskich sklepów więc z jakiego powodu nie robisz zakupów wyłącznie w sklepikach osiedlowych? drogo co?

Gość gość
Może Piotr i Paweł?dajemy wywozic polskie pieniadze za granice przez kupowanie w tych sieciowych sklepach

Gość gość
lewiatan chyba

Gość gość
polo market

Gość gość
czy ja napisałam, że nie robię zakupów w małych sklepach?! robię tylko w takich, no i w stokrotce bo mam pod nosem

Gość gość
mnie nie obchodzi komu płacę za zakupy, mnie interesuje wyłącznie cena i jakość towaru

U mnie w małej miejscowości (~1000 ludzi) otworzyli ostatnio market o nazwie Dino. Coś pośredniego między Piotrem i Pawłem a Biedronką. 100% polski (poznański) market. Biedronka miała w d***e to teraz Dino się otworzył i Bieda nie ma czego szukać już... i dobrze. Nigdy nie lubiłem biedronki

Gość gość
troche drozej ,ale jak chcecie zeby polska byla zawsze biednym krajem to dalej kupujcie u obcych kapitalistow' ktorzy wywoza pieniadze z podatkow do swoich krajow i tam zasilaja budzet. Potem rzad wyprzedaja majatek narodowy za bezcen, nasza chlube ,firmy z tradycjami zeby na chwile zalatac dziure w budzecie

Gość gość
Alma, Piotr i Paweł, Lewiatan, Bomi, Społem , Chata Polska, Siec 34

Gość gość
lewiatan na pewno nie!

Gość gość
jeszcze KAH, POLOmarket, ABC

Gość gość
Żeby pisać na temat dziury budżetowej trzeba najpierw zasięgnąć wiedzy skąd bierze się owa dziura, wy ekonomiczni analfabeci je***ni

Gość gość
Polska Sieć Handlowa Lewiatan – największa franczyzowa sieć sklepów spożywczych w Polsce. Powstała w 1994 roku, jako organizacja zrzeszająca kupców prowadzących działalność handlową. Obecnie liczy ponad 2750 sklepów zlokalizowanych na terenie całej Polski. Jej twórcą był Waldemar Nowakowski.

Gość gość
Z wielu powodown na pewno, a poniewaz nie wiedza jak ja zalatac dopieprzaja nowe podatki. Sam jestes analfabeta.

Gość gość
Może zielony market?

Gość gość
Polomarket to świetny przykład, polo w nazwie jak widac nie bez znaczenia, tylko na forum pracowników http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,808548 napisali tez, że sa polskie warunki...