Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam to rozumiec

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak wchodzi na profil pewnej dziewczyny,z którą krecił za nim zaczal ze mna chodzic ;/// Nie wchodzi do niej codziennie czy raz w tygodniu,ale moze tak raz na jakis czas;/ Hmm no nie wiem co dwa miesiacee. Mnie wiem,ze kocha,ale jak ja mam to rozumiec? ;/

Gość gość
teskni za nia, wspomina ja.

Gość gość
a co robi na tym portalu? ona powiedzmy ma jakieś "pociągające" zdjęcia które by go interesowały? czy tak tylko z nudów to robi?

Gość gość
Nie ma zadnych pociagających zdjec wlasnie... wiec nie wiem po co tam wlazi ;/

Gość gość
no to faktycznie dziwne. Rozumiem już jakby ta laska miała jakieś no nie wiem na plaży itd. wtedy koleś wiadomo "ogląda" ale skoro nic nie ma to nie wiem. Pogadaj z nim i tyle :)

Gość gość
a ty nie wchodzisz na profile dawnych znajomych? Ma uznawać, że nigdy jej nie znał? Po prostu jest ciekaw co u niej i tyle. Czujesz się jakaś niedowartościowana, że cię zastanawia dlaczego tak robi? Zwykła ciekawośc i tyle

Gość gość
albo niekoniecznie :)

Gość gość
to czemu jego nie zapytasz?

Gość gość
jakaś dziwna jesteś. Przecież się znali i tylko dlatego że się kochali to mają się teraz nie znać? Może rozstali się dlatego, że uczucie wygasło, a przyjaciółmi czy znajomymi mogą byc nadal i interesować tym jak potoczyło się dalej ich życie. Dla mnie to normalne i kilkanaście lat po ślubie nadal się "znamy" i "przyjaźnimy" z naszymi byłymi. Takie z nas dziwaki :)