Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja jej zazdroszczę

Polecane posty

Gość gość

że ma jego, jego miłość. Wszystko o co ja tak długo się modliłam. Od niego dostałam tylko szyderstwa, kłamstwa i stek wyzwisk. Chciałam tylko odrobinę ciepła i uczuć. Myślałam, że umrę jak zaczął mnie tak traktować. Ona ma teraz wszystko, tak jakbym jej to wymodliła..

Gość gość
mam podobnie.widocznie oni nie byli dla nas.

Gość gość
jak na razie bez zmian i coraz mniej w to wierzę :(

Gość gość
A co taki dorodny okaz z niego?

Gość gość
w jakim sensie "dorodny"?

Gość gość
Ja wierzyłam mocno w to ze bedziemy razemZa mocno. Zycie pokazalo jak bardzo sie mylilam.

Gość gość
,,w jakim sensie "dorodny"?" - przystojna twarz, słuszny wzrost, niski głos i takie tam... :)

Gość gość
Tylko tyle sobą reprezentuje? Tylko wygląd jest dla Ciebie ważny? Współczuję

Gość gość
ktoś tu dobrze napisał, że wygląd ma małe znaczenie. Często ci ze słabą aparycją potrafią bardzo przyciągnąć kobietę i rozkochać chociażby swoim zachowaniem. U mnie tak było, nie podobał mi się na początku, potem dopiero jak już byłam "w tym stanie" to zauważałam zalet w wyglądzie.

Gość gość
o co chodzi z tym wyglądem? co to ma niby wspólnego z tematem?

Gość gość
O co chodzi? O to, co napisała Autorka?: ",,w jakim sensie "dorodny"?" - przystojna twarz, słuszny wzrost, niski głos i takie tam... "

Gość gość
prawdziwa kobieta ma wyglad w glebokiej d u - p ie a ciecie o tym nie wiedza, na wyglad leca gimnazjalistki i niedorobione intelektualnie

Gość gość
Wygląd u faceta jest najmniej ważny, zmądrzejesz kiedyś :D

Gość gość
a dlaczego najmniej ważny? możesz uzasadnić?

Gość gość
pytałem o co chodzi z wyglądem bo nie bardzo rozumiem co to ma do rzeczy po prost.

Gość gość
Widzę, że mój temat wrócił. Cóż ja także uważam, że tu akurat jest to słabo ważne jak wyglądał. To raczej o zachowanie chodzi.

Gość gość
Do kogo sie modlilas ? Niezbadane sa wyroki boskie, widać tak jest lepiej dla ciebie.

Gość gość
jak na razie to tylko ciągle mam pustkę i nie umiem się skupić na niczym. Marzę tylko o bliskości drugiego człowieka i to wszystko mi przesłania. Ciężko powiedzieć, że lepiej dla jest dla kogoś kto żyje bez uczuć i wsparcia.

Gość gość
Autorko! Napisz coś więcej o tych relacjach z nim, ile razem byliście-albo nie byliście, co takiego robił złego itd

Gość gość
byliśmy "razem" pół roku. Ciężko powiedzieć, że w związku bo z tego co sie dowiedziałam niedawno to kochał swoją byłą wtedy i tęsknił za nią a mnie pozwolił siebie pokochać. Oszukiwał więc, gdy mówił, że jestem dla niego najważniejsza, ogóle postępował egoistycznie. Patrzył aby jemu było dobrze. Obiecywał coś i nie spełniał, bardzo mnie to rozczarowywało i bolało że tak postępuje. Nie mam siły więcej opisywać więc w skrócie powiem tylko, że wtedy źle się zachowywał- częsty alkohol itd. Moja wina, że wcześniej na to nie reagowałam, wiem. Teraz mam wrażenie, że swoją nową kobietę traktuj***ardzo dobrze, a ja byłam zabawką. Nie wierzę w to jak mówił, że wie co wyprawiał i nie zgodziłam się na jego powrót.

Gość gość
To bardzo dobrze że się nie zgodziłaś na powrót. Wiem, że jest Ci ciężko i pragniesz aby stanął u Twego boku ktoś godny miłości-tak się pewnie stanie. Wyjdź do ludzi, nie marnuj się na myślenie o kimś takim. Jesteś pewnie młoda? A jeszcze nasunęło mi się pytanie-skąd wiesz że on jest dla niej taki dobry? Może to tylko pozory a traktuje ją jak Ciebie wcześniej?

Gość gość
tak mam 22 lata, więc myślę, że można tak o mnie powiedzieć :). Nie wiem tego jak ją traktuj****ardziej to moje domysły. Kiedyś ich widziałam po prostu. Uśmiechała się bardzo, planowała jakiś wypad. Tyle słyszałam i wiem. Przez to jakoś tak nastało pogorszenie nastroju.

Gość gość
Nie myśl o tym! Być może jest dla niej dobry, być może nie. Pomyśl o tym tak że pewnie jak byliście razem też były te lepsze chwile i te gorsze-może natrafiłaś akurat na tę lepszą ;)

Gość gość
tak właśnie się staram, ale mnie ciężko jest coś przetłumaczyć.

Gość gość
Tak, dla ciebie był sk****ałym chamem i egoistą, dla innej będzie lepszy :D takie bajki to o 19 :D

Gość gość
3mam za Ciebie kciuki! Jesteś młoda i trafisz na faceta wartego Ciebie!

Gość gość
dziękuję :) może kiedyś tak się stanie

Gość gość
oj chyba nie masz czego zazdrościć :)