Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog nie chce wypisac mi pigułek

Polecane posty

Gość gość

Od 10ciu lat biore Rigevidon. Zadzwonilam zeby sie umowic po odbior recepty, a ona do mnie ze bez badania mi nie wypisze. Nosz k***a w okres mam sie badac? Zawsze po recepte zglaszam się kiedy mam koncowke miesiaczki, bo wczesniej po prostu zapominam, zwlaszcza teraz w tym nawale przedswiatecznym. Co ja mam teraz zrobic? w niedziele musze wziac tabletke :( Doradzcie cos:(

skoro chce cie badać, to idź, jak stoisz swoją drogą, bez sensu jest takie zostawianie spraw na ostatnią chwilę, sama sobie jesteś winna

Gość gość
Doda, że chodzę prywatnie a nie na NFZ, więc za recepte płace. Do niedzieli musze zdobyc Rigevidon :(

Gość gość
Mam okres i nie chce sie badac w okres. Co jej szkodzi wypisac, zwlaszcza , ze biore juz 10lat te pigulki

Gość gość
Bo chce od ciebie wydębić kasę, to chyba proste. Idź do apteki i poproś żeby ci sprzedali jedno opakowanie na receptę 'pro forma', powiedz że nie udało ci się dostać do lekarza. Czasem się zgadzają tak sprzedać.

Trafiłaś na baaardzo mądrego ginekologa, więc doceń to, że chce badać, a nie wypisuje w ciemno

Gość gość
byc moze jestes juz bezplodna albo zlapalas trypla,wiec ginekolog musi sprawdzic czy jest sens abys lykala tabletki, docen to