Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluerose_polki_pl

Babyactive ballerina vs Roan Marita

Polecane posty

Gość bluerose_polki_pl

Pomocy, mam bardzo poważne wątpliwości jak każda przyszła mama przebrnęłam przez tysiące wózków i znalazłam wymarzony model, są 2 firmy nad którymi się zastanawiam. Myślę nad Babyactive ballerina oraz Roan Marita Czy któraś z mam używała któregoś z modeli ? A może po opisie widzicie który jest bardziej funkcjonalny? Ważna jest zarówno gondola jak i spacerówka, auta nie mam także fotelik posłuży tylko do wyjścia ze szpitala i może do lekarza. Tyle pytań

Gość gość
Tako aciustic polecam! Balerina jest baaardzi duza nawet po zlozeniu, ake w sumie jak piszesz xe nie masz auta to chyba to akurat nie robi ci roznicy. Poza tym dla mnie tako acoustic ma najlepsza soacerowke. Sama porownywalam kilka wozkow klasycznych, balerine na wstepie odrzucilam a po opiniach zdecydowalam sie na tako i nie zaluje:-)

Gość gość
ja mialam roana marite, jezdzila nim moja corka 6lat temu, potem dwoje dzieci kuzynki a teraz jeszcze moj syek krzysta jak jestesmy na wakacjach u dziadkow, wozek terenowy, ciezki, ale swietnie sie prowadzi po terenach wiejskich, nie polecalam do miasta, komuikacji miejskiej czy do bloku ale na wies super sie sprawdzil, super buja i dzieci ladnie spia, do tego jest bardzo wytrzymaly