Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mi się seksu ale okropnie boję się ciąży

Polecane posty

Gość gość

w zeszłym roku miałam swój pierwszy raz i było bardzo przyjemnie i parę razy było równie fajnych, ale potem stwierdziłam, że za bardzo boję się ciąży, bo nawet Bóg wie ile sposobów na ochronę pewności nie dają. nie wiem jednak jak sobie poradzić z popędem, bez przerwy śni mi się seks i dostaję świra, bo z jednej strony mi się chce, a z drugiej powstrzymuje mnie strach. czy można jakoś powstrzymać popęd? :(

Gość Gość15
Dobry jest ogórek szklarniowy podgrzany w mikrofali :-) polecam

Gość gość
Lepszy bakłażan trzeba włożyć na kilka minut do zamrażalnika :D

Gość gość
hyyy, śniło mi się kiedyś nawet, że se tam właśnie wkładam jakieś warzywo, ale rzeczywistość woła o żywego partnera, byle tego samego gatunku :P kurde, żeby mi się choć bezpłodny trafił :(

Wpadki zawsze się zdarzają, ale to na prawdę jakiś promil współżyjących ze sobą par, które się zabezpieczają. A to kobieta weźmie tabletkę anty z opóźnieniem, a to gumka strzeli i wpadka gotowa. Jednakże nie ma się co tym zamartwiać. Seks jest zbyt przyjemny, żeby z niego rezygnować :)

Gość gość
jak znajdziesz sobie faceta co do którego będziesz pewna że Cię kocha i nie zostawi Cię kiedy zaciążysz w razie wpadki, to przestaniesz się tym przejmować i będziesz cieszyć się z seksu :)

Gość gość
ogórek, bakłażan, banan, wibrator i cholera wie co jeszcze niestety nie przytuli, nie pocałuje i zrobi godzinnej minety ;)

Gość gość
na ta godzinna minete to bym nie liczyla

Gość gość
Dlaczego? Są tacy co lubią lizać bardzo długo i nawet kilka razy dziennie i nawet wtedy nie mają dość ;)

Gość gość
Odłóż pieniądze na aborcję i wtedy wpadka ci nie straszna. ;) Aborcja farmakologiczna nie jest taka zła. Ale teraz zabezpieczenia są dobre i może nigdy nie będziesz musiała wykorzystać możliwości aborcji.