Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chodzil ktos z was z niewaznym dowodem osobistym i placicliscie to 5 tysiecy

Polecane posty

Gość gość
Nie słyszałam jeszcze o karze, to znaczy jest kara, ale nie słyszałam, żeby ktoś już ją otrzymał. Znajomy miał ponad rok nieważny dowód, wyrabiał nowy przed wakacjami, nie było żadnego problemu.

Gość gość
az ponad rok?? jak on zyl z niewaznym dowodem rok? nie rozumiem takich ludzi.. nie opieprzyli go w urzedzie za to??

Gość Ale to już było
Skąd biorą się te durne gadki i wydumane posty??? Trzeba być debilem żeby zmyślać takie p i e r d o ł y !!!!

Gość gość
W**************** A J wreszcie z tymi bzdetami

Gość gość
Moja siostra mieszka za granica, tez miala nie wazny dowod polski kilka dobrych lat, w te wakacje sobie wyrabiala kiedy przyjechala na urlop. Wiem, ze byly jsakies problemy ale wkoncu jej wyrobili i nic nie placila zadnej kary.

Gość gość
ale jakie problemy miala? prosze powiedz kochana bo ja tez mam niewazny

Gość gość
Widocznie Zapłacił ktoś 5tys i chce się pocieszyc że inni też są tak głupi :classic_cool::)

Gość gość
az ponad rok?? jak on zyl z niewaznym dowodem rok? nie rozumiem takich ludzi.. nie opieprzyli go w urzedzie za to?? X Jak żył? No normalnie, jadł, pił, chodził, spał. Jak każdy.

Gość gość
od roku jakis psychol zaklada takie tematy

Gość gość
Mam znajomą (Grażyna G. - personaliuw nie podam żeby nie było na mnie jak ja urzad gminy namierzy) co 6 lat ma juz niewazny dowód

Gość gość
a oto dowod dla was wysmiewcy oto kara za niewazny dowod http://elblag.wm.pl/137298,5-tysiecy-zlotych-kary-za-niewazny-dowod.html#axzz2olx0lqjd i co dalej bedziecie srali ze ktos wymyslil?

Gość gość
No nie miala jakichs wielkich problemow, dopytywali jej sie czemu tak dlugo zwklekala i straszyli, ze to byla juz dla niej ostatnia chwila, bo jakby przeciagnela jeszcze miesiac to by kare placila. Moja siostra miala nie wazny dowod ze 3-4 lata, no i kary nie zaplacila zadnej.

Gość gość
Ja mam niewazny dowod od 24 grudnia. Nie wyrobilam nowego, bo jakos nie po drodze mi bylo do urzedu gimny. Studiuje w innym miescie i nie jeździłam w rodzinne strony. Zrobie to po nowym roku, bo w swieta i tak urzedy byly nieczynne. Mam nadzieje, ze nie przywala mi zadnej kary to w koncu tylko kilka dni.

Gość gość
UUUUUU 5000 TSIECY ZLOTYCH KARY WPÓŁCZÓJE

Gość gość
kłamiesz. to nie mozliwe zeby ktos tyle z nie waznym dowoem chodził. tak sie nie da zyć, TO NIE MOŻLIWE!

Gość gość
OCZYWISCIE ZE TO NIE MOZLIWE

Gość rainbow_dash
ozcywiscie ze to mozliwe zwlaszcza jesli ktos mieszka za granica i do niczego mu ten dowod nie potrzebny

Gość gość
ja miałam nie ważny 2 lata. Babka w urzędzie troche ponarzekała ale przyjęła wniosek i żadnej kary nie płaciłam

Gość gość
ja milam nie wazny dowod 2 lata, mieszkam za granica. przyjechalam i wyrobilam nowy nikt mnie o nic nie pytal. kare to mzoesz zaplacic jak ktos cie wylegitymuje i sie uczepi, a jak juz idziesz wyrobic to nikt ci kary nie da wstecz.

Gość gość
masakra bez dowodu nie mozna zalatwic dzis nic nawet listu odebrac ani kkredytu splacic do konca wiec jak mogliscie miec tylelat niewazny dowod..to nie do wiary

Gość gość
no własnie wiem ze w tymn watku sa sami klamcy. przeciez tydzien na nie waznym dowodzie wydaje sie nie mozliwe a co do piero jak tu pisza ze po pare lat tak maja. oj klamcy, kłamcy

Gość gość
normalnie! nie mam żadnych kredytów rat itp. dowód zaczełam używać dopiero rok temu jak założyłam sobie konto w banku. Jak odbierasz list to nikt ci sie na date nie patrzy:-/

Gość gość
A do czego ten dowod tak pilnie potrzebny? Ja mam wazny dowod bo mam jeszcze 3 lata okresu waznosci, ale: Ostatnio dowodu w ogole nie uzywam konto w banku juz dawno zalozone w trakcie roznych transakcji nie jest potrzebny robie wszystko przez konto internetowe paczki odbieram normalnie, listonosz przychodzi podpisuje, ja czy maz nikt nigdy o dowod nie pyta. Pozyczki nie zamierzam brac narazie ani nie bralam ostatnio w pracy o dowod tez mnie nikt nie pyta No i po co mi ten dowod w normalnym zyciu? nic by sie nie stalo gdybym rzeczywiscie miala niewazny Mandatow nie dostaje wiec tez nie musze nikomu dowodu pokazywac. Od 2 lat nie byl mi potrzebny dowod w ogole go do niczego nie uzywam. Wiec jak to niemozliwe? mozliwe!

Gość gość
kłamiesz! a jak cie policja na ulicy rutynowo wy legitymuja to co im pokazesz? nie wazny dowod? hahhahhah 5000 tysiecy zlocty kary od razu. współczóje

Gość gość
Policja, to mnie może rutynowo pocałować w du pę, dziecko.

Gość gość
ale przeciez kobieto list polecony nie odbierzesz ja jak list polecony odbieram na poczcie to wyskakuje pani w okienku ze niewazny dowod mam jak mialam niewazny

Gość gość
Odbieram na paszport, prawo jazdy.

Gość gość
ja dawałam nie ważny, nawet nie patrzyli na date.... bedz przesady z ta policja...

Gość gość
Ludzie ale zamiast dowodu można pokazać prawo jazdy. Ja dowód przy sobie bardzo rzadko noszę i dletego pokazuje prawo jazdy i jeszcze nikt się nie przyczepił.