Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o rade w kwesti prezentu

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wyglada tak, ze za kilka dni szykuje sie parapetówka u mojego brat, i nie wiec co z tej okazji powinnam kupić jemu i zonie, bo podobniez jest zwyczaj ze na parapetówke przychodzi sie z prezentem do domu. Tu pojawia sie problem, mianowicie nie wiem co mozna bym kupić dla nich co było by fajne, a zarazem niezbyt drogie, bo niestety nie pracuje jeszcze. Pomyslałam, ze moze tu ktoś doradzi mi coś fajnego, bo sama nigdy nie byłam jeszcze na takiej imprezie.

Gość gość
czajnik do parzenia czaju

Gość Tygrysiczka82
Jakiś komplet szklanek czy kieliszków, kubki do herbaty, szklany dzbanek do napojów, kieliszki do wódki - coś, co w każdym domu sie przyda, pewnie wszystko dopiero kompletuja, wiec moze zapytaj? Moj brat sie zapytał i dzięki temu mamy fajny komplet szklanek, które do tej pory nam sluza :-)

Gość gość
w tym problem ze jesli chodzi o o kuchenne rzeczy to maja tego duzo :/ bo oni w tym domu juz mieszkali troche, tylko z remontowali i dopiero teraz czesc remontu zakonczona.

Gość nutyyyyyyy
dla jego zony jakis kwiat w doniczce, a dla brata cos wymysl

Gość Tygrysiczka82
Dobry pomysł, fajny kwiatek w doniczce, w kwiaciarniach je ładnie pakują na prezent, a dla brata jakaś flaszeczka w zależności co preferuje i po problemie ;-)

Gość Marinta
Polecam kieliszki szklane - http://www.ideavetro.pl/ . Ręcznie formowanie. Myślę, że idealne nadają się na prezent. Sprawdźcie.