Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem za dobra czy szybko mnie rzuci

Polecane posty

Gość gość

Pracuję, dbam o siebie mam swoje pasje ale nie ukrywam że najważniejszy jest dla mnie mój facet i żeby jemu było dobrze. Sprzątam, gotuje sex zawsze jest gdy on tego chce. Staram się nie kłócić i nie robić afery z byle czego przyznaję nie zawsze mi się to udaje. Nie naciągam go na drogie prezenty mimo że wiem że byłby mi to w stanie dać jak nie w danym momencie to za chwilę. Robię wszystko żeby było mu dobrze. Lubi żyć bez związkowych problemów. Dzieli nas 12 lat. Ja mam 23 on 35

Gość Kinky stillness
ile sie znacie ?

Gość gość
a w tym czasie jakiś porządny Twój rówieśnik czeka na swoja pierwszą partnerkę i pierwszy związek

Gość gość
jesteśmy razem 3 lata mieszkamy razem prawie rok. Co mają do tego moi rówieśnicy? Ja zawsze wolałam trochę starszych

Gość gość
wiekszosc facetow lubi jak kobieta jest czasem kaprysna i nieprzewidywalna, innaczej uwazaja ze jest nudna. Ale moze twojemu facetowi odpowiadaja akie ''cieple kluchy''

Gość gość
a czy on sie tak samo stara? bo jesli tak, to wszystko jest ok. musi byc symetria.

Gość gość
nie jestem "ciepłymi kluchami" Bez przesady potrafię grymasić na potęgę potrafi coś mi odbić i się złoszczę o nic ale staram się go do siebie nie zrazić. On się stara ale trochę inaczej

Gość gość
jak on sie stara?

Gość gość
w lozku?;-)

Gość gość
jest czuły wiele dla mnie robi jest cierpliwy a ja potrafię wyprowadzić z równowagi mogę na niego liczyć cierpliwie znosi moje nieuzasadnione niczym podejrzenia. Był ze mną kiedy bardzo go potrzebowałam. Pomaga mi w domu owszem nie zawsze ale robi to gotuje piecze. Wiem że jak go o coś poproszę to zrobi to. Kocha mnie... a przynajmniej mam taką nadzieje. Nawet dzwoni w środku dnia żeby zapytać co u mnie. Dom był kupiony z myślą o nas

Gość gość
w łóżku też oczywiście ale to rozumie się samo przez się:)

Gość gość
Jesteś suką to ******** taka prawda szmato

Gość gość
czemu niby mnie obrażasz?

Gość gość
a ja myślę że robisz dobrze ale z facetami to i tak nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
a jak dla mnie to jesteś idiotką i tyle a facet już cię zdradza

Gość gość
więc co jeszcze powiecie?

Gość gość
Ja powiem ze jestem sama i mi dobrze

Gość gość
nie jesteś za dobra tylko za głupia

Gość gość
czemu za głupia? Wyjaśnij

Gość gość
skoro nie wiesz t nawet nie muszę odpowiadać pozdrawiam :)

Gość gość
wyjaśnijcie mi czemu mnie obrażacie

Gość gość
nie wiem. Bo wydaje mi się że kocham i robię wszystko by mi się to w życiu udało. Więc co w tym złego?

Gość powiem ci cos
bylam kiedys wredna malpa dla facetow, zlosliwa itd, to za mna latali. w koncu poznalam tego jedynego, pokochalam i stwierdzialam, ze bede lepsza, ze szkoda chlopaka na te moje kaprysy, zlosliwosci. oczywisice cos tam zostalo, ale staralam sie hamowac. byly obiadki, tolerowalam jego pasje, na ktora poswiecal duzo czasu kosztem naszego, staralam sie nie strzelac fochow, tylko rozmawiac. seks mial z******ty. i co? po roku mnie zostawil, zaczal przebakiwac, ze jestem nudna itd. zwracal uwage na zwiazki kolegow, ktore byly toksyczne, dziewczyny niezrownowazone emocjonalnie. gardzil tym, ale jednoczesnie interesowalo go to. jaki wniosek? chyba oczywisty. mezczyzni sami nie wiedza czego chca. maja pretensje, ze dziewczyny zachowja sie jak ksiezniczki, ze fochy strzelaja, zabraniaja sie rozwijac, a jak juz maja kobiete, ktora to rozumie, to nudzi im sie. po tym doswiadczeniu stwierdzilam, ze nie mozna byc dobra dla faceta. tak tez wprowadzilam to w zycie? i co? gosc znowu zaczal sie mna interesowac.

Gość gość
tylko że ja jak mam fazę i focha to się nie hamuję i potrafię być bardzo wredna. Mam jednak nadzieję że jest na tyle dojrzały że potrafi mnie docenić. Zresztą opisałam trochę jego zachowanie. Ja go kocham i wierzę że on mnie też i będziemy razem

Gość powiem ci cos
oby.

Gość gość
a jego zachowanie? No i jakby mnie miał zostawić to okazji miał kilka a został

Gość gość
mysle ze w twojim zwiazku jest ok i puki co nie masz sie czym martwic ,zycze ci zeby tak zawsze bylo i zebys byla szczesliwa z facetem ktorego kochasz

Gość gość
powiem ci cos x Masz być normalna kobieto nie robić fochów a ni gierek ale szanować się jako człowiek a nie płaszczyć przed kimś by cie pokochał. ale ty jesteś z byt głupia by to zrozumieć

Gość gość
przecież się nie płaszczę tylko staram zachowywać normalnie

Gość gość
skoro się nie płaszczysz to po co zadajesz takie głupie pytania i zakładasz jeszcze bezsensowniejsze tematy?