Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BIOENERGOTERAPEUTA

Polecane posty

Gość gość

pomógł komuś z was? z jakich chorób wyleczył?

Gość gość
może znacie jakiegoś dobrego w Lublinie?

Gość gość
naprawdę chcesz mieć do czynienia z piekłem?

Gość gość
apel do wszystkich nawiedzonych katolików: jeśli nie macie nic do powiedzenia w tej sprawie, to po prostu nie piszcie!

Gość gość
Czytałem wiele świadectw osób, które same uprawiały bioenergoterapię i które z niej korzystały. Wszyscy byli opętani i potrzebowali ks. egzorcysty.

Gość gość
na you tube wpisz zywa wiara i tam znajdziesz opowieść takiego bioenergoterapeuty, może on Cię przekona

Gość gość
nie przekona, nie raz czytałam o waszych księżach katolickich, którzy też zajmowali sie bioenergioterap[ią i leczyli w ten sposób ludzi, to czysta energia nic w tym złego....

Gość gość
szkoda, że nikt nic nie wie :(

Gość gość
ja raz bylam u takiego bioenergoterapeuty, niestety nic mi nie pomogl, powiedzial tylko, ze powinnam pozbyc sie srebrnej bizuterii i moja aura "sciaga" jakies jony ujemne, dawno to bylo i malo co pamietam ale te wahadelko nad dlonia tez nic nie pomoglo...pozniej skusilam sie jeszcze na takiego kolesia co tez byl bioenergoterapeuta ale ciut innym i ten byl u mnie w domu w celu sprawdzenia zyl wodnych. Odszukal takie trzy cieki wodne co sie krzyzowaly w moim pokoju (kazal zmienic sypialnie na inne pomieszczenie) i potwierdzil, ze przyciagam zbyt duzo ladunkow ujemnych -cokolwiek to znaczy... nie wiedzialam, ze kosciol zabrania ...

Gość MyślicielXXIwieku
Kapłani to przecież nie aniołowie, którzy są niezdolni do czynienia zła. Kapłan to również człowiek o szczególnym posłannictwie i przeogromnej odpowiedzialności. Jest to również człowiek tak jak my, słaby, grzeszny i potrzebujący Bożej łaski. koloratka wcale nie gwarantuje nieba. Słyszałem w objawieniach o kapłanach, którzy trafili do piekła. Za kapłanów należy modlić, dziękować, i warto pamiętać, że to oni są na froncie w walce z mocami ciemności.

Gość gość
to fakt judasz był przy bogu i go zdradził zapłacił to najwysza cena dusza

Gość gość
przestańcie prowadzić tu jakies religijne dyskusje!! pyałam tylko czy ktoś był i pomógł mu taki człowiek, nie potrzebuję waszej głupiej gadki

Gość gość
słyszałam o tej diecie, powoli, stopniowo eliminuję niezdrowe produkty, aby pzejść na surową dietę i tak sobie myślę, że połączenie jej z leczeniem bioenergetycznym da lepsze rezultaty co?