Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kompleksy z powodu niskiego wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko 153 cm wzrostu. Zazdroszczę dziewczyną co mają 170

Gość chłopakkk
Shakira ma 157 cm wzrostu

Gość gość
Ja mam 155cm i nie mam najmniejszych kompleksów z tego powodu :) Ani nikt się ze mnie nie śmieje ani nie mam problemów z powodzeniem u facetów (a nawet wręcz przeciwnie), więc nie wiem co takiego strasznego jest w niskim wzroście :)

Gość gość
jestem facetem i lubię takie niziutkie dziewczyny :)

Gość gość
nie martw sie ja tez jestem krasnalem, mam 155cm, mam 27 lat i wygladam jak gimnazjalistka:P

Gość djdksa
"dziewczyną" nie z powodu wzrostu powinnaś mieć kompleksy :D wzrost jak wzrost mało wążny twarz i figura są ważne

Gość djdksa
jak gimnazjalistka? Wiele gimazjalistek ma po 170 cm więc raczej nie wzrost jest wyznacznikiem, tak samo jak wiele babc ma 150 cm

Gość PraweaTywea
No rzeczywiscie masz przej***** :( I pewnie jak grupa 6 latkow idzie na spacer z przedszkoal to pewnei sie wiele od nich nie wyrozniasz

Gość gość
Mi nawet często faceci mówili, że niskie dziewczyny są fajne :) I to nie jakieś karły tylko tacy powyżej 180cm :D Niestety są też minusy, nienawidzę w lecie w autobusie stać pod czyjąś pachą :o

Gość gość
Chętnie oddałabym ci kilka cm... Ja mam 176 i to też niewesołe.Największy problem to kupno odzieży.Rękawy i nogawki z reguły za krótkie.A jak dobre to za szerokie (z jakiegoś powodu producenci myślą że wysoki wzrost idzie w parze z tuszą). To jak autorko? Weźmiesz ode mnie przynajmniej z 6 cm? ;-) Obie byśmy były zadowolone :-)

Gość gość
Mam31 lat podobny wzrost męża i dziecko Owszem są osoby , które dziwią , że jestem taka drobna ale z wiekiem mam świadomość , że w życiu liczy się o wiele więcej niż wzrost