Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od rana siedzę i płaczę MAM 23 LATA I JUŻ SIWIEJE

Polecane posty

Gość gość

pierwsze 3 siwe wlosy :( wyrwałam...

Gość gość
Rozumiem że to włosy łonowe?

Gość gość
nie przesadzaj sa wieksze problemy faceci maja gorzej nie moga sie farbowac bo jak juz to zrobia tj niemeskie a kobitki jak najbardziej nawet w dobrym tonie miec zawsze swiezy kolor tylko moze szampony koloryzujace na pozcatek bo mnie niszcza włosy i mozna samemu w domu niedrogo :)

Gość gość
i najwazniejsze absolutnie nie wyrywaj to podstawoey bład nie wiem jak to jest ale ponoc jak sie zcanie wyrywac to te siwe mnoża sie na potege nie wyrywaj absolutnie dobierz farbe i do dzieła ja akurat nie siwieje a mam juz x lat ale mam kłopoty ze zdrowiem i taki problemik to zaden

Gość gość
Kochana, wszyscy siwieja, tylko większość farbuje te włosy. Nie wyrywaj, bo będziesz miała mniej włosów. Kup farbę i do dzieła. Ja bym chyba juz była jak gołąbek pokoju bez farby!

Gość gość
bo zle sie odżywiasz wysłuchaj wykładu ewy Dąbrowskiej na yutube radawa wolne rodniki sa za to odpowiedzialne

Gość gość
może i źle je ale czesto to sprawa genetyki ja jeststem dojrzała jeszzce nie moje znajome miały po 25 lat i połowe siwych włosów to chyba sprawa dziedziczenia odzywaianiem pomorzesz ale nie przeskoczysz