Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od wigilii mam mdlosci boje sie ze to ciaza a chlopak mnie zostawil

Polecane posty

Gość gość

pewnie nawet jakbym mu to napisala to by sie nie przejal, bylismy razem kilka miesiecy, mowil ze kocha i dbal o mnie,skad moglam wiedziec ze jest takim ******* nie wiem jak mam dalej zyc, juz prawie tydzien nudnosci w nocy wymiotowalam jade dzisiaj po test wykonam go jutro rano:( boje sie bardzo, dodam ze jestem dorosla i zabezpieczalismy sie (oprcz raz seksu podczas okresu) i to nawet wyliczenia by sie zgadzaly - byc moze to 6 tydzien, koncowka listopada, kochalam go,tylko jak dam rade sama z dzieckiem

Gość gość
zanim ktos wspomni o pieniadzach uprzedzam,ze nie o to mi chodzi a o rodzine:( bede smutna cala ciaze i depresja przejdzie na dziecko dodatkowo w grudniu sporo pilam

Gość gość
Ja jestem właśnie w 6tc. Jak bardzo spóźnia Ci sie okres?

Gość gość
a moze to nie ciaza jeszcze nie wiesz dopuki nie zrobisz testu

Gość gość
okres mialam normalnie w terminie, ale boje sie, jestem ciagle placzliwa, zapachy mnie draznia nawet te ladne, a jak zmywalam naczynia i poczulam odor z kanalizacji to az mialam bardzo silne odruchy wymiotne, dodatkowo czulam od dlugiego czasu ze cos jest ze mna dziwnego, ludzie na mnie patrzyli i w ogole, mysle ze moze to legendarne promienienie w ciazy a i jakas kulke mam w brzuchu a teraz jak ja delikatnie dotykam to mam laskotki, tez tak masz?

Gość gość
dzisiaj jade po test, obym po drodze nie zwymiotowla boje sie tego

Gość gość
Jeśli miałaś normalnie okres w terminie to nie jesteś w ciąży :) Baaardzo rzadko się zdarza, że kobiety mają okres w ciąży (zazwyczaj jeśli już to są to leciutkie plamienia). Poza tym zamiast wylewać żale na kafe idź do apteki i kup dwa testy (dla pewności). Po takim czasie będziesz miała pewny wynik. Ja zrobiłam test niecałe dwa tygodnie temu, w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki i były dwie piękne kreseczki.

Gość gość
gratuluje Ci, ja w innych okolicznosciach tez bym byla szczesliwa, no coz caly dzien czulam brzuch, rano zdretwiala mi noga, ogolnie slabo sie czulam, mam juz test jutro dowiem sie prawdy:(

Gość gość
a czemu nie dzisiaj?

Gość gość
tzra było się nie wypinać

Gość gość
a mi się wydaje,że te mdłosci od stresu... jak się kiedyś czyms bardzo stresowalam mialam typowe objawy ciazy

Gość gość
eeeeeeeeeeeeeetam, strułaś się czymś i przeżywasz rozstanie i stąd te objawy. Na mdłości ciążowe za wcześnie. Tym bardziej, że jak mówisz było zabezpieczenie, raz w okres, więc też macica się oczyściła i na dokładkę miałaś normalny okres. Stawiałabym na grypę żoładkową albo trującego grzyba w pierogach a nie ciążę :)

Gość gość
kulka w brzuchu??? Hmm moze połknęłaś całą mandarynke, bo czegoś takiego nie słyszałam jako objaw w ciąży :D

Gość gość
bo sie robi z rana z pierwszego moczu, tak slyszalam no i kiedys juz robilam, ale wtedy mialam chlopaka,ktory mnie nie rzucil, bylo sie nie wypinac dziekuje za rade niestety moj zwiazek wygladal jak wiele zwiazkow, wierzylam ze to milosc, on mowil ze to jest to, byl dla mnie dobry jak nikt inny, okazywal mi to serce,w wigilie bylismy jeszcze razem tzn pisal ze mna normalnie, napisal "najukochansza" spedzalismy mnostwo czasu razem,ale trudno moze znajde kiedys normalna milosc a moze nie obym tylko w tej ciazy nie byla

Gość gość
zreszta juz nikogo nie bede szukac, kazdy bedzie mnie zdradzal rzucal bez sensu

Gość gość
ale wyłacznie z powodu mdłości chcesz ten test robić? Kiedy okres powinnaś dostać? Ile się spóźnia? Albo kiedy był ostatni? Na moje oko, w ogóle w żadnej ciąży nie jesteś, po tym co opisałaś W wigilię jeszcze byliscie razem? To co się zdarzyło, że już nie jesteście?

Gość Męzatkka89
Robi się z rana z pierwszego moczu na samym początku, ale jeśli- jak sama piszesz- byłby to szósty tydzień, to już spokojnie możesz zrobić go wieczorem. Ja właśnie w piątym tygodniu ciąży zrobiłam test późnym popołudniem po pracy. Wyszły bardzo wyraźne dwie kreski, tak więc spokojnie możesz spróbować, a ewentualnie jutro rano powtórzyć. Po pierwszym dniu spodziewanej miesiączki możesz robić test o dowolnej porze!

Gość gość
ja miałam okres w ciąży i bardzo mnie mdliło, koleżanka smiała się, że jestem w ciąży, a ja jej nie wierzyłam i pukałam po głowie ;-) kiedy zrobiłam test okazało się, że jest pozytywny.Byłam w 6 tyg ale ja starałam się o dziecko 18 miesięcy.

Gość gość
Nieee, Ona pisze ze od Wigilii ma mdłości. Kochana, zluzuj szelki, wszystkie te objawy to zdecydowanie za wcześnie, skoro miałaś w grudniu okres..kiedy dokładnie? Wylicz sobie na podstawie cyklu dni płodne, kiedy był seks itp. Seks w ciąży to jakiś mit, niektórzy mylą to z plamieniami implantacyjnymi. :)

Gość gość
Seks w ciąży :D :D :D Ale pocisnęłam :p Miałam na myśli okres :p

Gość gość
też nie wierze w normalny okres w ciązy. Nie znam nikogo, kto by miał normalny okres i nie poronił, jeśliby w tej ciąży początkowej był

Gość gość
Mnie od cysty na jajniku tak mdlilo.

Gość gość
Już wiem,że nie jestem w ciąży, a mój ex chłopak? chłopak? wyznał,że jakby było dziecko to by wrócił nie zosstawiłby mnie z tym

Gość gość
bez adresu, bez okresu