Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aazrozpaczonaaaa

MATERIAŁY BUDOWLANE rozliczenie VZM pomocy

Polecane posty

Gość aazrozpaczonaaaa

hej czy jest mi ktoś w stanie pomóc rozliczyć FORMULARZ VZM? jutro ostatni dzień złożenia a biuro rachunkowe powiedziało ze mi tego nie zrobi bo nie mają kiedy...

Gość aazrozpaczonaaaa
VZM 1 C zrobiłam nie umiem tylko tego VZM 1 prosze o pomocccc

Też robiliśmy to na ostatnią chwilę, poszliśmy zanieść w piątek, babka szybko wyłapała błędy, kazała odnieść poprawione do końca 2018 roku :)

Gość aazrozpaczonaaaa
a mi powiedzieli ze musze zgłosić jutro :( czy możesz mi pomóc w rozliczeniu tej pierwszej VZM-ki 1?

Niestety nie, ja palcem przy tym nie kiwnęłam. Chłopak siedział chyba z 8 godzin w drugie święto. Bazował na jakimś programie w necie. To nasze pierwsze rozliczanie vatu więc może dlatego mamy więcej czasu. 3mam kciuki :)

Gość gość
Ja potrafię, mogę pomóc. achano1@wp.pl Wniosek o zwrot części wydatków na zakup materiałów budowlanych poniesionych i udokumentowanych fakturą wystawioną dla osoby fizycznej w okresie: 1) od 1 maja 2004 do 31 grudnia 2005 r. - składa się na nie później niż do 31 grudnia 2014 r.; 2) od 1 stycznia 2006 do 31 grudnia 2007 r. – składa się na nie później niż do 31 grudnia 2015 r.; 3) od 1 stycznia 2008 do 31 grudnia 2009 r. – składa się na nie później niż do 31 grudnia 2016 r.; 4) od 1 stycznia 2010 do 31 grudnia 2011 r. – składa się na nie później niż do 31 grudnia 2017 r.; 5) od 1 stycznia 2012 do 31 grudnia 2013 r. – składa się na nie później niż do 31 grudnia 2018 r.