Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bianka189

Nie rozumiem jak mozna nie palić papierosow

Polecane posty

Gość Bianka189

Wytlumaczcie mi to przeciwnicy palenia, to daje takie odprezenie, zapomina sie o wszystkich problemach, uspokaja gdzie tu wady? kazdy na cos umrze nawet jesli to szkodzi a watpie bo moj dziadek palil cale zycie i zmarl dopiero w wieku 90 lat ...

Gość gość
ale obrzydliwie śmierdzi niepotrzebne marnotrawstwo kasy na odprężenie jest wiele przyjemniejszych sposobów

Gość fvbneiruhge8gy78
no nie wiem, dla mnie to nie jest az tak odprezajace jak mowisz, wolalabym masaz :D ale lubie palic, majtac cos w reku jak mi sie nudzi ;)

owszem, odpręża, ale też wywołuje stres (głód nikotynowy). To co cię uspokaja to zaspokojenie tego głodu, mnie odpręża kubek gorącej herbaty ;)

Gość gość
Paradontoza cie czeka ;-)

Gość gość
może pozorne to odprężenie, ale rzeczywiscie jest...ja nie palę nałogowo, ale ostatnio sięgam coraz częściej, nie chcę się uzalezniać a jednak coraz częściej łapię się na tym, ze mam ochote zapalić

Gość gość
a ile kasy wyciąga kiedyś nie był chemii w żywności a tylko zdrowe jedzenie a teraz nawet dzieci dostaja alergi lub raka

mój dziadek ma prawie 80 lat i pali jak smok co kilka minut, mam nadzieje, ze odziedziczyłam te geny

Gość gość
ja długo zyć i tak bym nie chciała, starośc w tym kraju mnie przeraża...ale szkoda mi kasy na papierosy a jeszcze bardziej zębów i skóry

Gość Bianka189
nie wszystkie smierdza, ja pale LM link mentolowe i jak dla mnie to pachną

Gość gość
kto pije i pali to nie ma robali

Gość gość
Dla ciebie pachną a dla normalnych ludzi niepalących śmierdzą jak g***o 😠

Bianca - dla mnie pachną moje perfumy, a wiem, że dla wielu osób są za mocne i ich nie lubią. Palacze śmierdzą, a już nie ma nic gorszego niż palacz który chwilę wcześniej pił kawę...

Gość ex_debill_znowu_po
nie wiem co daje palenie poza smrodem, bo nigdy nawet nie próbowałam palić, rozumiem, że nastolatka może się poczuć ważna i cool z petem między palcami, ale zapomnienie i uspokojenie? naprawdę? to można osiągnąć bez papierosa:)

Gość Bianka189
ja nie wydaje duzo pieniedzy, pale codziennie na sniadanie i przed snem i raz w srodku dnia, czyli 3 papierosy dziennie i nie jestem uzalezniona ale nie zamierzam przestawac ;)

Gość gość
szkoda zebów,palacze maja żółte zębiska jak nie jeszcze ciemniejsze i cera i gęba kobiety palącej to szok z daleka widac ze jest palaczką

"palę codziennie, o tych samych porach, to mnie odpręża...ale nie jestem uzależniona!" Taaa...

Gość Miroslavka
Smród, żeby, zaczadzone płuca, żółte palce, no i krótsze życie. A jak peta rzucisz gdzieś to ci moze podpalić coś

Gość Bianka189
zeby mam biale, a mojego faceta nawet to kreci jak pale wiec nie gadajcie glupot

Gość gość
Ja paliłam przez 10 lat paczkę dziennie. Od roku nie palę, bez wspomagaczy itp. Czasem mnie ciśnie jak wyczuję szluga, ale daję radę :)

I myślisz, że ile będą takie białe? Smród, niszczenie zębów, niszczenie organów wewnętrznych, szybciej starzejąca się skóra. No same zalety, jak ja mogę nie palić....

Gość gość
a ja nie rozumiem, jak można palić papierosy. Nienawidzę palaczy, tego smrodu od nich i smrodu wokół. I te ich słowa: ja nie śmierdzę- jasne, wmawiajcie sobie. Rzygać mi się od tego chce. A już najbardziej mnie wnerwia kiedy idę ulicą a ktoś przede mną kopci, ten smród idzie na mnie, mam ochotę palnąć w łeb taką osobę. Unikam towarzystwa palaczy bo źle potem się czuję.

Gość Bianka189
nigdzie nic nie podpale, bo pale tylko w piwnicy

Gość gość
ja pale tylko cygara z wąsem

Gość gość
Bianka189 zeby mam biale, a mojego faceta nawet to kreci jak pale wiec nie gadajcie glupot A ja bym popielnicy nie pocałował.

Gość gość
Idź dziecko do książek matole i przestań pieprzyć. Twoj facet taki sam poryty jak i ty :O

Gość ex_debill_znowu_po
chyba, że się całują dwie popielnice:)

Gość gość
co za popieprzona autorka,

Gość Bianka189
czyli jak widac nie umiecie udowodnic jak mozna nie palic papierosow