Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamęczają mnie te telefony z banku

Polecane posty

Gość gość

dzwonią ciągle i proponują mi kredyt, juz jeden mam i spłacam teraz chcą wcisnąć drugi , ok ...odmówiłam ale pomimo to i tak dzwonią i to z róznych źródeł, odmawiam i tak pyta kiedy może znowu zapytać, ostatnio doczepiła się jedna panna i nie chce dać za wygraną , jest stanowcza i nie uznaje mojej odmowy, dzwoni do mnie i ja nie odbieram a ta po minucie znowu dzwoni, po 5 minutach znowu dzwoni, w sobotę tez dzwoniła po prostu k*********a nie wiem już co za ludzie , a ta panna jest chyba jakimś psychopatą :(

Gość gość
powiedz,że jeszcze raz zadzwoni i składasz skargę albo powiadomienie na policje o stalkingu

Gość gość
po co dawałaś numer?

Gość gość
Przekaz jej ze przekazesz jej numer do Giodo, a pozniej na Policje - Stalking. Po prosbie wykasowania danych, powinna to zrobic, jesli nie zrobi coz, lamie prawo.

Gość gość
Napisz do banku oświadczenie, że chcesz aby usunęli z bazy danych twój numer i nie używali go do celów marketingowych. Poszukaj na forum prawnym

Gość gość
dlaczego oni nie uznają grzecznej odmowy ? :O tylko trzeba zacząć sprawe na ostrzu noża, straszeniem albo skończy się że powiem "spiertalaj", sami do tego zmuszają