Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustrzanka cyfrowa

czy moja corka moze sie czesciej budzic od zabkowania pytanie

Polecane posty

Gość lustrzanka cyfrowa

moja corka ma 3 miesiace bez 2 dni. od 4 dni cos sie jej poprzestawialo bo jak wczesniej szla spac okolo 21 to budzila sie kolo 2-3 na piers i spala do 6-7. teraz od kilku dni budzi sie po 2-3 razy ssie palce wklada sobie piesc do buzi i marudzi. Dziasla ma takie troche spuchniete na dole. To moga juz byc zeby? A moze skok rozwojowy?

Gość gość
moj synus tez wklada raczki do buzii al eto ponoc normalne w tym wieku ::) tez budzi sie kilka razy ale musze mu podac smoczka i idzie dalej spac :) a jezeli chodzi o zeby to dodam ze wnusia mojej sasiadki miala pierwszego w wieku 3,5 mc takze moze... moj apolozna powiedziala ze w wieku 3 mc zaczyna sie praca zabkow, zaczynaja swedziec troszke dziecko dlatego wklada wszystko do buzi co nei oznacza ze za chwile pojawi sie zabek bo to dlugii okres, moze sproboj smoczka? moj dostaje i zasypia dalej :)

Gość gość
Może dziąsła ją swędzą... chociaż ząbki mogą wyjśc dużo później.. Kup Dentinox i posmaruj ją przed snem, albo po każdym karmieniu.

Gość LauramamaMaksia
U nas pierwsze miesiące życia rewelacja, po kąpieli i ostatnim jedzeniu mleczka (karmiłam piersią)czyli ok.20 synek budził się 3/ 4,na początku 4 miesiąca trochę się zmieniło- jedzenie w nocy co 2 h czasem 3 :) dziąsełka trochę opuchnięte myślałam że ząbki ale te wyszły pod koniec 6 miesiąca,teraz mamy 7,5 miesiąca 2 jedynki na dole i jemy dopiero o 6/7 rano :) więc na pocieszenie to minie :)