Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmężczyzna

kobiety nie mogą lubić sexu

Polecane posty

Gość mmężczyzna

traktujecie to tylko jako przykry obowiązek spełniany raz na 3 miesiące... a każda próbę odbieracie jako zaburzenie spokoju. sądząc po mojej dziewczynie mam rację czyż nie?

Gość gość
Kolejny przygłup, który osądza wszystkie kobiety na podstawie zachowania jednej... Na marginesie, może zapytaj ją, dlaczego nie lubi seksu. Może to ty jesteś tu problemem, bo np. zwyczajnie nie dbasz o jej potrzeby, jej przyjemność i dziewczynie nie chce się rozkładać nóg, bo i tak nie będzie się jej podobało?

Gość gość
gość powyżej, no właśnie. Nieraz taki myśli o sobie jaki to z niego Casanowa, a tak naprawdę to jest chooojowy w łóżku a wymagania ma jak niewiadomo kto.

Gość gość
autorze, zartujesz, prawda?

Gość tamaris1
wyjscia sa 2: albo nie lubi sexu albo lubi ale nie z toba (nie sugeruje ze cie zdradza tylko ze woli zrezygnowac z sexu niz uprawiac go z toba)

Gość mmezczyzna
to ja znowu... nie sądzę żeby było źle, później może opiszę... ale kurcze jakoś trudno mi jest sobie wyobrazić żeby kobiety mogły to lubić, czy ktoś może zaprzeczyć? zawsze to było jako nagroda za coś, nigdy tak żeby z własnej inicjatywy chciała... oprócz pierwszych dwóch spotkań

Gość gość
jak myslisz że seks = tylko włożenie no to sorry ja nie lubię wręcz wkładania wolę ostre pieszczoty seks oralny.. posuwanie nie jest takie przyjemne jak się wam wydaje

Gość mmezczyzna
no to ja właśnie tak robię, wiem że to nie tylko "wkładanie" a mimo to nic z tego, moja dziewczyna jest bardzo ładna i tym samym dbanie o to aby nie miała kompleksów odbywa się w naturalny sposób. nie potrafię powiedzieć w czym może być problem, i trudno mi jest sobie wyobrazić żeby kobiety to lubiły. wydaje mi się że to raczej cecha mężczyzn. chyba że powód może być w wieku? ja mam 20 lat, ona 23, a z wiekiem chyba przechodzi