Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pobierac aplikacje z google play pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam samsunga galaxy trend. To moj pierwszy telefon z systemem android wcześniej miałam badę, więc jestem zielona kompletnie. Chcę sciągnąć dwie aplikacje z google play. podłączyłam w tym celu telefon do komputera przez kabel usb, weszłam na kompie w google play, znalazłam interesującą mnie aplikację, jest napisane że aplikacja "niedługo zostanie zaintalowana na moim telefonie"(oczywiście wybralam odpowiedni model itd, dodam że jestem zalogowana na koncie gmail, bo wiem że jest to wymagane, i niby aplikacja ma status "pobrane", ale nigdzie nie mogę jej znaleźć na telefonie. proszę, pomóżcie, bo aplikacje te są mi potrzebne

Gość gość
pomóżcie proszę

Gość gość
a nie lepiej wchodzić na google play przez fona?

Gość gość
a jak wejdziesz na ta aplikacje na google play to nie masz tam otworz?

Gość gość
nie ma opcji otwórz jest opcja zainstaluj. i jak na to klikam jest komunikat że za chwilę znajdzie się ta aplikacja na moim telefonie a potem ma status "pobrany", jednak telefon podłączony do komputera nie świeci się wtedy w ogóle, a po odłączeniu nie mogę znaleźć żadnej z pobranej teoretycznie aplikacji. chcę to zrobić przez komputer bo wygodniej i nie jest mi naliczany licznik danych, tak jakby to było w przypadku gdy korzystałabym przez tel

Gość gość
jakieś rady?