Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż pożałował na mnie pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Raz tylko w roku oczekuję od mojego męża prezentu - na urodziny. W ciągu roku nie jestem rozrzutna i zachłanna, nic od niego nie ciągnę. Pod choinkę musieliśmy kupić trochę prezentów, powiedziałam mu, żeby mi kupił drobiazg, ok, tak było, jego rodzinie nie żałowaliśmy i kupiliśmy przyzwoite prezenty. Mąż mi powiedział, że mam sobie coś wybrać do 300 zł. Wybrałam, a on zwlekał i zwlekał, bo prezent kosztował 310 zł, a on uważał że to za dużo na buty i jak będą kosztować ok 250-260 zł plus przesyłka to kupi, dziś się okazało, że już wyprzedano mój rozmiar. Dla niego nie ma problemu - znajdę inne. Ja się czuję źle, raz w roku ma mi coś kupić - sam powiedział 300 zł, a jak przychodzi co do czego to licytuje każdą złotówkę, bo na buty to za dużo. Czuję się nic nie warta, mąż rodzinie nie żałuje, a na mnie pożydził :-( Mam rację ?

Gość gość
może nie chce kupic tobi butow bo boi się ze w nich odejdziesz:P

Gość gość
co to za pomysl, by na prezent wybierac buty? kup sobie normalnie te buty a na prezent wybierz cos innego

Gość gość
eee raczej nie zaluje mój to mi naprawdę nic nie kupowal bo wolal sobie wydac na prostytutki

Gość gość
a co jest nie tak z butami jeśli chodzi o prezent ? wystrzałowe szpilki to są

Gość gość
to skoro sa takie wystrzalowe to sama sobie kup, a nie czekasz na prezent :(