Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na urodziny dla 3 latka który wszystko ma i rodzice z niczego nie są zadowole

Polecane posty

Gość gość

ni jestem chrzestną, nie długo urodziny i zero pomysłów na prezent..szczególnie że dziecko wszystko ma..a każdy prezent nie jest zbyt dostatecznie dobry dla dziecka takie mam wrażenie po minie matki..na gwiazdkę piżamy ze spider menem - zero reakcji, figurki do robienia z gipsu - ogólnie masakra bo jej się nie chce z nim tego robić...w końcu ja zrobiłam z małym figurki bardzo zadowolony..ale co mi z prezentu kolejnego coś w tym stylu jak ja nie będę mogła z nim tego zrobić - mam malutkie dziecko i mało czasu..w tam tym roku puzzle i grający samochód też źle...więc co będzie dobre ???jak pytam co to mówi że nie wie

Gość klej do tapet
lot na ksiezyc 🖐️

Gość gość
Daj mu drobiazg i weź go gdzieś ze sobą, kino, basen, lody, zoo , pizza itp Bez przesady z tymi prezentami.

Dobra rada - miej mamuśkę w czterech literach! To jest prezent dla dziecka i to ono ma być zadowolone! Ja bym kupiła klocki - drewniane lub lego duplo , baśnie np.Braci Grimm , kolejka

Gość gość
drewniane klocki dla 3 latka ... poradź się w sklepie zabawkowym..lego duplo napewno się sprawdzi, mega samochód itp

Gość gość
auto sterowane tez będzie git, lego, i tak jak dziewczyny piszą miej wylane na reakcję mamy hołk

Gość gość
U nas ciastolina kroluje i farbki do malowania w wodzie i oczywiscie lego duplo ciuchcia i zagroda

Gość gość
Ja w tym roku kupowałam dla dziecka w takim wieku kolejkę tomek i przyjaciele.

Gość gość
nie kupujesz dla mamusi

Gość gość
chciałam ciastolinę żeby było coś rozwojowego..ale z kim on to zrobi..mieszkam w innym mieście...a jak dostanie od razu prezent to z nim nie zrobię przecież wśród gości...czyli kolejny prezent w kąt dla zasady

Gość gość
wiem, że nie kupuje dla mamy, ale on jest jeszcze za mały na pewne rzeczy..trzeba pokazać, zachęcić..a tam tego nie ma

Gość gość
powiem tak ,skoro to ona kreci nosem na te prezenty to pewnie chcialaby abys dala pieniadze z ktorych to ona mialaby pozytek

Gość gość
ja jestem mamą 3 latka i szczerze mówiąc też by się nie ucieszył z piżamy zwlaszcza ze spidermanem.. no i z figurki z gipsu też.. kurcze 3 latek to wbrew pozorom jest jeszcze małe dziecko - lubi się bawić, ogląda myszke miki czy boba budowniczego, carsy a nie spidermana.. mysle że wolałoby kredki niż cośtam z gipsu czasem można przekombinować jak się coś wymyśla.. kup ciastolinę, lego duplo hit od zawsze dla wszystkich i jest mnóstwo zestawów, z edukacyjnych polecam kartokę 10w1 lub 20w1 albo biurko

Gość gość
lego duplo zawsze sie sprawdzalo gdy kupowalam prezenty dla dzieci w takim wieku, moje dzieciaki tez sie tym fajnie bawily, a mamusia sie w ogole nie przejmuj, mam taka walnieta szwagierke co liste zawsze ustala dla swoich dzieci a na liscie rzeczy po 500+

Gość gość
w tam tym roku dałam kase na święta..tak sobie zażyczyła zrzuta na jeden prezent nie mówiła jaki..oczywiście takiego nie było...dodam że kasy mają jak lodu..mogą sobie pozwolić na wszystko tylko to są straszne złotówki..

Gość gość
ty masz dziecko uszczęśliwić a nie starych zgredów i tego sie trzymaj

Gość gość
ale z figurek z gipsu był zadowolony tylko to trzeba zrobić z rodzicem a mamuśce się nie chce wprost to powiedziała, kupiłaś prezent to rób z nim , na drugi raz się nauczysz i nie kupić no głupia...a figurki fajne bo samochodziki trzebabyło farbami malować więc był zadowolony..

Gość gość
nie kazdego stac na drozsze prezenty a wogole czy trzeba co roku wyprawiac dziecku urodziny,u nas chrzestni daja prezenty w dniu chrzcin ,na roczek ,w dniu pierwszej Komuni i slubu

Gość gość
skoro robią urodziny to wypada przyjść z prezentem.. poza tym szkoda mi kasy na prezenty, które są do bani

[zgłoś do usunięcia] gość nie kazdego stac na drozsze prezenty a wogole czy trzeba co roku wyprawiac dziecku urodziny,u nas chrzestni daja prezenty w dniu chrzcin ,na roczek ,w dniu pierwszej Komuni i slubu chyba zartujesz :O autorko wysil sie troche przeciez o urodzinach wiesz duzo wczesniej a dziecko obchodzi je co roku tak samo.Uzbieraj kase na cos fajnego bo fugurka z gipsu sie nie wykrecisz...

Gość gość
RubinowadamaTwoja czytaj ze zrozumieniem.. nie piszę że nie mam kasy i że chce się wykręcić gipsową figurką to był dodatek do prezentu - zrobienie czegoś samodzielnie nie ale jak ma dziecko się cieszyć skoro rodzic nie pomoże taki sam jest pożytek z ciastoliny skoro dziecko nie będzie wiedziało jak to wykorzystać

Gość gość
akurat z ciastoliną sobie da rady - dzieci są kreatywne i będą cośtam próbowaly coś ulepić a figurki z gipsu nie ma szans zrobić.. a autorko masz dziecko - bo mi coś zalatuje że nie masz i raz że nie wiesz jak to jest że co innego raz za czas przyjść i coś z dzieckiem pobawić się a co innego być z nim dzień w dzień w dzień w dzien ja kocham swoje dziecko nad życie ale też są dni kiedy nie mam ochoty siedzieć z nim nad zabawkami i non stop się bawić.. dlatego synek poszedł do przedszkola - panie mu tak wymyślają kreatywnie malowanie, rysowanie, lepienie, klejenie itd a ja w domu mam czas dla siebie, idę do pracy i oddycham innym światem to jak wraca on i ja do domu to odrazu fajnie jest siąść razem nad klockami..

Gość gość
Ja tez zawsze mowie kupilas glupote- to sie baw z dzieckiem. Ilez mozna siedziec z dzieckiem i lepiec figurki?! Widac ze nie masz dzieci i jak pobawisz chrzesniaka raz na jakis czas to myslisz ze to tak fajnie bawic sie z dzieckiem codziennie. Ja zawsze kupuje takie zabawki ktorymi dziecko moze bawic sie samo albo nie wymaga duzego nakladu osoby doroslej. U nas klocki, ciastolinai puzzle swietnie sie sprawdzaja bo corka moze bawic sie sama nawet i godzine w spokoju. Do wanny ma duzo zabawek bo wieczorem moge ja zostawic sama w lazience a sama zajac sie soba.

Gość gość
Ale takie figurki robi się raz i gotowe, nie wierzę, że nie można znaleźć czasu na jednorazową zabawę z własnym dzieckiem. Co do ciastoliny to jak mama pokaże takiemu 3-latkowi raz, drugi to potem sam już się będzie bawił. Ale jak matce się nie chce to co zrobić. Ja mam taką bratową. Jej 3-letni syn dostał klocki, takie zwykłe plastikowe, duże klocki i ona mu je schowała po jakims czasie bo bałagan robił na dywanie :/ Najlepiej autorko w takim wypadku kup coś, czym sam się pobawi - jakiś samochód, ciężarówkę. Po co masz kupić coś, co matka mu schowa bo jej się nie chce...

Gość hohohohoHOOOOOOOO
Po co kupujecie prezenty na urodziny ,gwiazdę itd ? U nas w rodzinie chrzestni kupuje tylko na chrzest roczek Komunia 18 ur ślub i KONIEC Nikt do nikogo nie ma pretensji ,

Gość gość
o wlasnie tez tak pisalam a rubinowa pytala czy to zart

Gość gość
no tak wlasnie jest no niestety no tak jest byc moze w ogole sie tym nie przejmuj to zupelnie bez problemu jest w ogole nic nie ma 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
też myślę, że najlepszym prezentem będzie jakiś samochód, ciężarówka, śmieciarka itp. Tym dziecko samo się pobawi. A skoro ma matke, która chwili mu nie poświęca to cóż... z autka chłopiec będzie się cieszyć.

Gość gość
tak myslalam autko, tyko szkoda bo ma ich pelno, ale nie widze innego rozwia9ia