Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mass501

Jak zacząć rozmowe z nieznajoma dziewczyną ze szkoly

Polecane posty

Jak mam zacząć rozmowe z dziewczyną ze szkoły której nie znam,nic o niej nie wiem,jaka jest szansa że gdy podejde to mnie wyśmieje,chciałbym ja poznac,boje sie jej reakcji,chce wypasc przed nią jak najlepiej,pomóżcie,bez pisania głupot,proszę i dziękuję :).

Gość gość
zacznij normalnie bez owijania w bawełne bo tego nikt nie lubi! zrób tak jakbyś chciał sam być potraktowany, "hej chciałbym cię poznać" jak cię spyta dlaczego chciałbyś ją poznać, " a uważasz,że nie warto?"

Gość a ja po prostu pragnę
Zaśpiewaj jej tak... O sole mijo :O Zrób tu stopijo :O Na chwilkę krótszą :O Rozmowę dłuzszą :O Pytać się będę :O O moją gębę :O Czy w nią dostanę :O butem lub glanem :O

Gość gość
jeżeli oczekujesz porady od kobiet w tym względzie, to już jesteś przegrany :)

Gość gość
Człowieku gadasz normalnie jak do baby na targu w czym poblem tylko nie wal komplementów pogadaj o nauczycielach o piepszonych lekcjach

chcem wiedzieć jak wy dziewczyny zareagowałybyście jak bym podzedł do was na przerwie w szkole,zaczelibysmy rozmowe czy też byście mnie spławiły,wyśmiały,nie mam zbyt fuzego doświadczenia jeslo chodzi o dziewczyny

Gość gość
A.wiesz z.której jest klasy? Może uczy was ta sama nauczycielka? Jeśli nie wiesz nic,to podejdz i zapytaj z.której jest klasy a potem może kto ja uczy czegostam i zapytaj co sądzi o tym nauczycielu.Powodzenia :)

Gość Nomi2
A ile masz lat? Domyślam się że to gimnazjum... Zgadlam?

Gość gość
Mam 17lat,druga technikum