Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

mam 21 lat z chlopakiem bylam prawie 2 lata ale ze mna zerwal. powiedzial ze ma dosc moich fochow i klotni. ale nie potrafie sie z tym pogodzic. wiem ze jest mu bardzo ciezko, po dwoch latach powiedzial mi ze jednak nie pasujemy do siebie ze nie potrafi mi zaufac ale wiem ze nadal mnie kocha. co mam zrobic zebysmy jeszcze byli razem? czy moze juz odpuscuc?

Gość gość
powiedz mu ze jak on chce to mozecie jeszcze raz sprobowac, ze sie postarasz zmienic. jak nie bedzie chcial to odpusc,bo juz cie nie kocha

Gość gość
ja mam to samo, bylam rok z chlopakiem i ze mna zerwal i nie umiem sie z tym pogodzic, ja bym na twoim miejscu walczyla do samego konca. Ja nadal sie ludze ze bedziemy razem...

Gość gość
Najgorsze byly jego slowa ze lzami w oczach: pozwol mi odejsc...

Gość ffdgdsgsd
macie histeryczki za swoje. ja sie nie zdziwie jak mój brat zostawi w koncu swoją dziewczyne,ciągle szuka zaczepki,wymyśla problemy..jak już jakiś znajdzie to rośnie do olbrzymich rozmiarów. ja bym juz dawno nie wytrzymała takiej atmosfery.

Gość gość
znudziłas mu się, nic juz nie zrobisz, po prostu go olej

Gość evRo
walcz do saamego konca

Gość gość
przestań zachowywać się jak smarkata i zacznij szanować uczucia innych. jak Kuba Bogu tak.... itd..:D po prostu nie myśl tylko o sobie.