Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sanja

Posłuchajcie jaka akcja

Polecane posty

Mój szef pszyszedł do swojego domu w którym opiekowałam się jego dzieckiem jako opiekunka na podsłuchu swojej żony. Wpadł tylko na minutę po starszego syna a mimo to musiał mieć dodatkowo włączony telefon aby ona wszystko słyszała. Pracowałam wczoraj pierwszy dzień.

Gość gość
I tak będziesz nam zdawać relację co jakiś czas? K***a zaraz biorę za pysk tą nową co ją wczoraj przyjąłem i za drzwi ją.

Gość gość
a ty kretynko ciagle o tym samym alecz sie albo zmien plyte nudna jestes i sie zacinasz

niestety nie o tym samym streszczenie masz tam gdzie czytałas i nie drzyj pyska jak nie wiesz o co chodzi.

Ogólnie o zazrości szczególnie tej chorobliwej chciałam napisac bo raz przeszłam związek z takim kimś..i napisałabym ale widze że gościu masz z******ty żal o coś, nie tworzę sto tematów dziennie jestem tu pewnie rzadziej niż ty bo nie mam czasu na ciągnięcie topiku tygodniami zwłaszcza że wczoraj byłam w pracy 13 godzin więc wypad ode mnie chociaz zwykle nie daję sie sprowokować to strasznie mnie to w*****a że nie masz odwagi napisac jako stały nik a wyzywać tak. Co to qwa twoje forum czy jak. Poza tobą są tu normalni ludzie więc raczej to tyle do ciebie z mojej strony