Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian monroe

Rzucamy palenie w tym nowym roku kto ze mną

Polecane posty

Gość sebastian monroe

Rzucamy razem palenie. Będziemy się wspierać. Kto jest ze mną? Jakimi metodami pozbywacie się papierochów? - podzielcie się może komuś pomożecie. Wpisujcie ile dni już nie palicie! Niech to będzie motywacja dla innych!

Gość gość
napisz najpierw sam, ile dni nie palisz.

Gość sebastian monroe
Dopiero drugi dzień i jest ciężko. Nawet bardzo ciężko. Nie wiem czy się nie złamię :(

Gość gość
Ja nie palę, ale od jutra rzucam kawę (po raz 5682)

Gość Liseno
Rany, nie wyobrażam sobie, żebym mogła rzucić kawę!:) A papierosy rzucam od pierwszego, czyli czwarty dzień bez smrodu!:) Może rzucam to nie jest odpowiednie słowo, bo po prostu przerzucam się na elektronicznego Ciggera, może z czasem uda mi się odstawić palenie zupełnie, ale póki co, to i tak jest duża zmiana. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość bzikule
Ja mogę spróbować od jutra, mam jeszcze kilka fajek w paczce, dokończę to co mam i postaram się jutro nie kupić. Chociaż wątpię, że uda mi się bez wspomagania ;)

I jak Wam idzie? Trzymacie się? Kto nie dał się złamać do tej pory?

Gość bruksellllkkkkaaaaaa
czesc nie wiem czy watek wygasl czy nie.. ja wlasnie na forum szukam wsparcia,,,:) nie pale juz 9 dzien:)

Gość gość
ja nie moge rzucić tego świństwa jakoś

wiecie co na chwile obecna uwazam ze to rzucanie palenia nie blo takie ciezkie jak inni o tym pisza. mi łatwo poszlo. A wszystko zaczeło sie po imprezie noworacznej gdzie troszke przesadzilam z winkiem i na nastepny dzien kacyk meczyl. teraz myslac nad tym wydaje mi sie ze u mnie uzaleznienie od czynnosci bylo... Powiem wam ze kobieta palaca to nie zaciekawy wyglad...Nawet najdrozsze perfumyniezatuszuja tego smrodu.Wydaje mi sie ze kobiety ktore pala sa wulgarne i brudne...ale to myslenie chyba mi pomoglo rzucic

Witam. Ja rzucam palenie z desmoxanem. Jest o wiele łatwiej. Problem zaczyna się po miesiącu, kiedy już niczego nie zażywa się. Ale polecam.

Gość gość
Süper ,a za rok waszym postanowieniem bedzie ;chce schudnac 10 kilo ,ktore przytylam po rzuceniu palenia.Tak bylo u mojej kolezanki...no coz; powodzenia,,,na szczescie ja jestem niepalaca

ja odrazu bez niczego zaczelam i trzymam sie swietnie i wiem ze nie przytyje bo jestem na diecie i cwicze:) jak postanowienia to wiecej niz jedno:P zappobieganie to podstawa. dziwi mnie takie pieprze...e ja nie pale ale moja kolezanka przytyla 10 kg to wszyscy utyjemy..

JA dalej nie pale u mnie to dwa tygodnie:) widze ze watek wygasl:) ale chyba dla samej siebie bede sei chwalila wynikami:).W dodatku jestem w trakcie czytania ksiazki A.C:)

Gość gość
nie palę już 10 lat po 25 latach palenia.

Gość Sru tu tu tu
Nie palę cztery lata i jakoś żyję.Paliłam ponad 27 lat. Myślałam że nie przestanę nigdy.Nie używałam żadnych substytutów! Zmniejszałam liczbę papierosów w ciągu dnia.Nie było to łatwe ale skuteczne.Życzę powodzenia BP.Rzucaj w dowolny sposób byle się sprawdziło.

Wczoraj mialam wielka probe bylam na imprezie:) i mnie nie ciagnelo wrecz przeciwnie:) a dzisiaj kacyka nie bylo:)patrzylam na palaczy i ich zachowanie takie glupie mi sie wydawalo.Wiem ze nie moge ani jednego juz zapalic chyba nigdy nie bede wolna narazie nalog jest w uspieniu ale dziekuje za kazdy dzien:)

Gość adept
Ja również rzucam palenie w tym roku. Dopiero kilka dni za mną. Jest ciężko. Ale może tym razem się uda.