Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drożdżófeczka

Kobiety słyszałyście o piciu drożdży na porost włosów

Polecane posty

Gość drożdżófeczka

Ja mam bardzo niemiłe doświadczenia...a wy?

Gość gość
Ja piłam przez ponad miesiąc. Włosy urosły tyle co zwykle. Negatywnych efektów też nie było.

Gość asiula88
Ja próbowałam pić ale smak jest dla mnie nie do wytrzymania i szybko się poddałam. Zdecydowanie wolę stosować drożdże w formie zewnętrznej na włosy- w jednym ze sklepów internetowych zakupiłam maskę drożdżową, polecam.

Gość gość
na porost włosów najlepsza jest herbatka z pokrzywy sprawdziłam to na sobie :) przy okazji świetna na cerę

Gość drożdżófeczka
Pokrzywa się u mnie nie sprawdziła. A od tej kuracji drożdżowej, której właściwie nie dokończyłam miałam istne pobojowisko na twarzy-wysyp. Fatalny, ogromny wysyp. Nigdy więcej ;(

Gość gość
drożdże chyba nie są za zdrowe np. w chlebie

Gość gość
drozdzycy mozna sie nabawic

Gość gość
Piłam rok temu tylko miesiąc. Włosy urosły. Potem w sierpniu 3 kuracja drożdżami w tabletkach. Włosy też urosły. Po drodze kilka miesięcy picia skrzypu i pokrzywy. Po roku włosy zdecydowanie dłuższe ale i tez grubsze. Teraz piję drożdże już 3 miesiąc. Juz nie chodzi mi o długość tylko o nowe włoski. Działa. Jak zrobię warkocza to do połowy mam gruby a potem coraz cieńszy, bardzo to się wyróżnia. Dlatego chcę to wyrównac.

Gość gość
ja nie chce zeby mi szybciej rozly! chce zeby przestaly wypadac i wyrastac nowe. znacie cos dobrego?

Gość gość
rosly. *

Gość gość
Ja choruję na tarczycę. Wypadło mi dużo włosów. Lekarka poleciła mi tabletki ale nazwa wypadła miz głowy. Po 3 miesiącach stosowania faktycznie wyrosły nowe włoski. Taki kłucący meszek. Stosowałam też równocześnie ampułki Radical - są świetne. U mnie się sprawqdziły.

Gość gość
O już sobie przypomniałam. Revaalid ale bardzo drogie. Dobry też jest MerzSpecial. Do reszty podchodzę sceptycznie.

Gość gość
pijcie sperme

Gość gość
Poza tym dieta wysokobiałkowa. Chodzi o aminokawasy, które są budulcem włosa. Stosowałam wszystkie metody: 1. drożdże 2. Radical ampułki 3. Revalid 4. Picie skrzypu i pokrzywy 5. Dieta wysokobiałkowa Dziś włosy mam do pasa, grube i błyszczące. A jeszcze rok temu miałam smętnie wiszące ogonki za łopatki. Wiem, że połowa sukcesu to unormowana tarczyca, ale mimo wszystko trzeba dbać o każdy włos. Działa tez wcieranie soku z czarnej rzepy ale smród. Idę na łatwiznę i wcieram czarną rzepę z Joanny. No i robię to długo i systematycznie.

Gość gość
ale za dużo białka też niezdrowo, świeże soki owocowo-warzywne są super, samemu robić w sokowirówce

Piłam drożdże przez miesiąc, przed tym jadłam siemię lniane też miesiąc. Włosy szybciej rosły, byłam bardzo zadowolona. Ale ten smak drożdży, na początku było niedobrze, lecz z czasem przyzwyczaiłam się. Od czwartku zażywam Humavit.