Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martha018

Czy ktoś pokonał zespół jelita drażliwego

Polecane posty

Gość Martha018

Czy komuś się udało tego pozbyć , minęło to , albo chociaż objawy stały się łagodniejsze , jakas poprawa , jakieś rady ? Za miesiąc pisze próbną mature... myśle o tym czy nie kupić duspatalin retord , może to pomoże chociaż podczas matury , zebym nie dostała biegunki , nie burczało mi w brzuchu itp. ? :(

Gość gość
Duspatalin jest dobry chociaż na mnie lepiej działał Debridat. Zespołu Jelita Drażliwego nie da się wyleczyć, tylko zaleczyć, bo to inaczej mówiąc - nerwica jelit. Gdy będziesz brała leki, unikała potraw po których masz dolegliwości i nie będziesz się denerwować to w ogóle nie będziesz mieć dolegliwości. Trzymaj się :)

Gość gość
Ja nie jem pszenicy, brałam Duspatalin, leki na nerwice i nie przeszło. Teraz przez wolne nie wychodziłam praktycznie z domu z tego powodu...

Gość gość
Tak, mnie się udalo. Bylam przez dwa lata na specjalnie opracowanej dla mnie diecie polaczonej z terapia psychologiczna i nie mam żadnych objawów od ok 4 lat.

Gość gość
ja zaleczam sie lekami - najlepszy jest duspatalin. Nie ma co sie oszukiwac, chorobska tego nie wyleczysz :/ ale mozna sobie pomoc lekami. Ja tak robie - duspatalin w aptece w warszawie sprzedali mi i powiedzieli, ze na pewno bedzie lepiej... bez biegunki, na scislej diecie czuje sie super. Cena nie zwala jakos z nog - http://aptekagold.pl/duspatalin-retard-kaps-200mg-x-30.html miesiac kuracji za trzy dyszki mozna wybulic :)