Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mass501

Jak mam zacząć znajomość z dziewczyną ze szkoły której nie znam

Polecane posty

Potrzebuje informacji,jak mam zacząć znajomość z nieznajomą dziewczyną ze szkoły,chciałbym ją poznać a nie wiem jak sie do tego zabrać ps:nie mam doświadczenia jesli chodzi o dziewczyny

Gość gość
A ty już nie zadawałeś takiego pytania?

owszem bylo juz,ale potrzebuje więcej konkretnych wskazówek od innych

jeśli ona jest biedna to możesz zaproponować jej drobne albo kanapki, przekąski, napoje a jeśli ona jest bogata a ty biedny to możesz ją poprosić o 50 groszy, jeśli przejmie się twoją trudną sytuacją materialną to może jest warta zachodu

Gość gość
Każda kobieta jest inna.Nie masz jakichś kumpli,żeby się poradzić? Może oni mieli podobny problem.

Gość gość
Znajdz jakiś pretekst i z nią pogadaj :) Np. podejdz pod jej sale gdzie ma lekcje i zapytaj z kim maja teraz lekcje , bo szukasz jakiegoś tam nauczyciela , i on powie np. z kowalskim , a ty zaczniesz temat uu wspolczuje albo oo spoko gość itd. zaczniesz rozmowe jakas tylko wiesz - nie licz ze będzie bardzo rozmowna za pierwszym razem , dlatego musisz probowac kilka razy :) tylko nie zwlekaj , bo w końcu znajdzie sobie jakiegoś ;D

chciałbym jej czymś zaimponować,mam wiele zainteresowań,jestem wygadany ale też jestem bardzo niesmialy i po za tym brak mi doświadczenia jesli chodzi o zaprzyjaźnianie aie z dziewczynami,piszcie

Gość gość
A jesteś z liceum czy gimnazjum ? Z jakiego miasta ?

Gość gość
uuu szkoda myślałam ze może z mojego miasta z mojej szkoły :D jest taki jeden co się na mnie gapi ale nie podejdzie... chłopaki odważcie się

Gość gość
ja Kielce :)