Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOSZT WESELA I SLUBU NA 100 OSOB

Polecane posty

Gość gość

ile wyniesie mniej więcej ?

Gość gość
nie jeszcze się nie chajtam, ale chcę wiedzieć mniej wioecej

Gość gość
wydaje mi się, że od 30tyś w górę

Gość gość
wszystko zależy od tego z jakiego regionu jestes u nas ceny talerzyków zaczynają się od 180zł za os bez ciasta, owoców i alkoholu możesz zrobić wesele z własnymi kucharkami albo w restauracji możesz kupić wódkę po 18zł (czasem da radę przy większej ilości cos taniej wynegocjować:) albo 25zł za butelkę możesz kupić sukienkę za 5tyś albo o wiele taniej wypożyczyć:)

Gość gość
Powiem tqk my mieliśmy wesele do 100 osób. Wyszło nas 30-35tys. Tylko że mysmy nie robili w żadnej restauracji. Po prostu chcieliśmy wpozyc w to więcej pracy i zroblilismy w Remizie a żałować nie zalowalismy nic ozdoby nie izdoby wszystko jak chcieliśmy robiliśmy i było świetnie.

Gość gość
mój koszt za 100osób to niecałe 25 tys.

Gość gość
30 - 40 tys zł

Gość gość
rany...a nie szkoda wam takiej kasy na wode i zarcie? wolalabym za te pieniądze polecieć na miesiąc miodowy w cieple kraje. mam takich znajomych- po slubie wsiedli w samolot, a po powrocie zaprosili znajomych i rodzine a wspólny obiad. I bez 'polskiego wesela " sa szczęśliwi.

Gość yuoiuyoreye
kurcze, tyle osób na forach pisze, że nie robili wesela, a ja serio, nie znam w realu nikogo, kto nie robił wielkiego wesela. wiec jak to jest? ja nie robiłam, a kasę, którą mieliśmy, wykorzystaliśmy jako wkład własny do kredytu

Gość gość
Znajomi realni, sa po slubie 6 lat, nigdy nie zalowali decyzji, ze nie było wielkiego wesela. Bo i po co ? czy to gwarancja stalosci związku? Potem jest taki typowy prowincjonalny problem : czy wesele się zwroci? czy w kopertach będzie tyle gotówki, żeby pokryc wydatki...

Gość yuoiuyoreye
a mój kuzyn rozwiódł się, zanim wesele spłacili :o