Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podryw na fejsbuku prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

jak przez internet zainteresować sobą faceta? ja go znam z widzenia on mnie nie kojarzy. dodalam go do znajomych chwile pisalismy, zapytal jak go znalazlam, odpisałam wymijająco i od tamtej pory cisza. Nie wiem co teraz bym mogla napisac, w sumie nie chce mu sie tak narzucać. wiem, że to może dziecinne, ale nie miałam innej możliwości, nie mamy wspolnych znajomych, nie bywamy w tych samych miejscach. chetnie bym go namowila na spotkanie, ale praktycznie sie nie znamy i mogloby to dziwnie wygladac. Jak go sobą zainteresować żeby zechcial sie spotkac?

Gość gość
proszę..

Gość gość
po prostu powiedz mu prawdę, ze ci sie spodobał .;) najlepiej być szczerym i sobą od samego początku . nikogo nie udawaj , zainteresuj go sobą :>

Gość gość
Nic nie będzie z tego.

Gość gość
alez podryw to nic innego jak narzucanie sie ! wiec musisz sie narzucic jak chcesz poderwac

Gość malutka i fajna
Moze ma juz dziewczyne? :-)

Gość sooowa
wklejaj swoje sweet focie . Mogą być podretuszowane.

Gość gość
raczej nie ma ;) ale jest bardzo przystojny i mysle że ma branie, wiec trudne zadanie przede mną ;)

Uderz z grubej rury :-) i napisz bezposrednio czy wypilby z toba wspolnie kawe? Jesli pierwsza zaczepka przeszla bez echa to raczej male szanse, ale sprobowac zawsze mozna. Zeby kogos przez fb zaintrygowac (przy zalozeniu, ze sie go w ogole nie zna) nie jest wcale takie proste. Sa dwie mozliwosci: - swoim wygladem (ale to sie chyba nie stalo) - albo swoim ciekawym zachowaniem (to sie chyba tez nie stalo :-) ) Zostaje ci wiec go zaskoczyc i moze przez to zaciekawic. Mysle, ze takie zaproszenie na kawe go przynajmniej zdziwi, ale po jego zachowaniu bedziesz wiedziala-mysle-wiecej niz wiesz teraz. Zakladam, ze mieszkacie blisko siebie a nie w odleglosci na pol Polski.

Gość gość
ok może nie wygladam jak modelka, ale jak niby mialabym go zachowaniem przez fb poderwac? no nie wiem.. w ogole uwazam że podrywy przez neta (nie mowie o portalach randkowych) to trudna sztuka :P jakiś tam sukces osiągnełam, mam go na liście znajomych...