Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbreźnica

mam ochotę na starszego

Polecane posty

Gość zbreźnica

Pociąga mnie facet starszy ode mnie o -naście lat. On menadżer w firmie z którą współpracuję. Uwielbiam mężczyzn w garniturach, z pozycją, ze świadomością tego co sobą prezentują... Od roku prowadzimy ze sobą "gierki". Takie dziecinne zaloty, patrzenie głęboko w oczy, szukanie kontaktu fizycznego, zaczepki, gierki słowne. Czuję się znów jak nastolatka. Mam dla kogo się starać. W myślach posuwam się znacznie dalej. Wyobrażam sobie, że bierze mnie na biurku, tak ostro jak lubię. Och jaką mam na niego ochotę. W najbliższym czasie mam negocjować z nim warunki umów, ha! Jak się skupić?

Gość ptoki ciernistych kszewuf
jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota btw - czasami trzeba postarac sie bardziej :classic_cool:

Gość pogawęda
Pani od BHP niech pani opanuje swoje żądze bo to na zdrowie nikomu nie wyjdzie. Zapomnij pani o kierowniku naszej blachowni, dobrze pani radzę, bo jak nie... to pani pożałuje. Wredna sucz!!!!!

Gość zbreźnica
Nie interesuje mnie pozyskanie jego majątku :) mam własny. A tekst o Pani od BHP powalający.

Gość pogawęda
Dzięki za uznanie :) Swoja drogą jestes bardzo ciekawą diablicą. Masz ochotę na małe bhp instruktaż?

Gość zbreźnica
Diablica? Trafne określenie. BHPowca już mam. ;) Co jeszcze możesz zaproponować?

Gość pogawęda
A tekst o Pani od BHP powalający. A czemu powalający, trafiłem? :).

Gość pogawęda
Co mogę zaproponować? Powiedz mi cos o sobie, moze coś wyjdzie.

Gość zbreźnica
Koleżanka jest BHPowcem, w związku z czym Twój tekst na ten temat mnie rozbawił.

Gość zbreźnica
Znudzona 30stka. Rządzę w każdej sferze życia oprócz łóżka, tam jestem uległa. Co napiszesz o sobie?

Gość pogawęda
mocna 40-stka, nie uznaję rządu kobiet w moim domu, to ja decyduję o tym co ma być i finanse mam w ręku. Jestem pewny tego do czego dażę, kobiety w łózku traktuję jak moje podwładne. To one mnie słuchają i robią tak jak ja chcę. Jestem panem i władcą, za szacunek odpłacam ponad miarę, za zło i fałsz jestem bezlitosny. Ogólnie Super facet.

Gość zbreźnica
Nigdy w życiu nie pozwolę na rządy męskie w moim domu. Finanse osobne, nie będę się prosić o to by coś sobie kupić. Nieważne czy kiecka czy samochód. W łóżku, Panie, co karzesz?

Gość pogawęda
Jeżeli w łózku bedziesz dobra, dlaczego nie mam ci dac na kieckę lub samochód? To ja ci dam, gdy mnie poprosisz. A wtedy sobie decyduj w jakim kolorze lub jakiej marki. Nie odmówię niczego kobiecie, która mnie szanuje. Ale to ja mam ostatnie zdanie. Lubię gdy kobieta mi zrobi laske i da sobie zrobić minetę.

Gość gość
jeśli w łóżku będziesz dobra... o ja pierdzielę!! Co to za dictum!!! Pięciu minut bym nie wytrzymała z takim gościem.

Gość ladylitle
Lubisz kiedy cie szanuje za pieniądze??? U mnie ja rząde i w pracy i w domu i w łóżku i zdecydowananie wole mlodszych..

Gość zbreźnica
O nie. To ja decyduję, nie ty. Nawet krawat dobierzesz do mojej kiecki. Za krawat pozwolę ci zapłacić. Lubię anal.

Gość pogawęda
Nie jestes w moim typie gosciu, a chetnie obił bym ci mordę za te homo sexualne wypowiedzi, wiec zamknij ryj jak do ciebie nie jest mowa. "ladylitle"- mała pani, jesteś głąbem, jesli jestes "facetem" w swoim zwiazku to szczere wyrazy współczucia dla twojego męża, żałosna imitacjo kobiety, swoim strachem przykrywasz swoją arogancję. Nigdy nie powiedziałem że szacunek jest równoznaczny z pozycją materialną. Kobieta ma mnie szanować za to kim jestem i jakim jestem człowiekiem, a nie ile mam na kącie w banku.

Gość ladylitle
Tak się zastanawiam ,w którym miejscu Cie obrazilam ,ze takim stekiem wyzwisk mnie obrzuciles? Znasz słowo tolerancja?chcesx zeby szanować Cie za to jaki jesteś,a obrazasz innych????wiesz jak to się nazywa ?zwykle chamstwo..

Gość zbreźnica
hmm szacunku nie da się kupić. Albo jest albo go nie ma. Więc jak Panie?

Gość gościóówka
Kobieta ma mnie szanować za to kim jestem i jakim jestem człowiekiem, a nie ile mam na KĄCIE w banku. KONCIE.. KONCIE.. matołku. Buhahahha....... jakiś małolat , dziecko ortografii uczą już w 3 klasie podstawówki.

Gość zbreźnica
:) poetką nie jestem.

Gość gość
Wrócił naczelny prostak i prymityw ero.pewnie był w markecie po słownik ortograficzny

Gość gość
a ja na starszą lecz brak

Gość pogawęda
Gość - skończ już waść, wstydu sobie oszczędź. Tak byłem w markecie i kupiłem słownik i dowiedziałem się, że "gość" jest rodzaju męskiego. Ale dla ciebie bardziej by pasowało gościuwa.

Gość ladylitle
Starszych jest pełno..tylko nie lubią dzieciaków..

Gość gość
czasami taki dzieciak ma wiecej pojęcia niż nie jeden sporo starszy

Gość gościóówka
gościówa .. Znowu ort.

Gość ladylitle
Na jaki temat na przyklad ?więcej...

Gość gościóówka
gość - młodzi faceci nie myslą o potrzebach kobiet, tylko o tym jak najwięcej wyciągnąc z doświadczenia starszych kobiet. KObiety nie lubią uczyć.

Gość gość
ja tem jestem młody i możesz mi nie wierzyć ale i zależy by sprawić kobiecie przyjemmność i jak widzę jak ona odpływa wtedy najbardziej jestem zadowolony