Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy wszyscy gustujecie w blondynkach pytajnik

Polecane posty

Gość gość

i najbardziej wam sie podobają?

Gość michał 3
tak

Gość rttg
ja wole czarnowlose

jakby wszyscy gustowali w blondynkach, to kobiety o ciemnych włosach by wygineły śmiercią naturalną a póki co, są górą bo nie czarujmy się, 80% "blondynek" jest nimi dzięki wspaniale rozwiniętemu przemysłowi kosmetyczno-fryzjerskiemu

Gość gość
łyse najlepszejsze

Gość gość
Ja tam wolę brunetki. Blondynki są takie nijakie.

Gość gość
Ewa333333 jesteś brunetką ?

Gość gość
Nie wiem jak w Polsce ale latem 2013 byliśmy z żonką (blondynka farbowana,oczy niebieskie) na Majorce w dyskotece i wystarczyło kilkanaście minut jak poszedłem do baru i jakiś arabowaty brunet porwał ją do tańca.Zrobiłem facetowi awanturę mówiąc mu "my wife" Podejrzewam że jakbym nie zareagował to wylądowali by w łóżku hotelowym a jak powiedziałem żonce że przecież jest ze mną to ona odpowiedziała że to był tylko taniec. Baby jednak trzeba trzymać krótko.

Gość gość
Ewa akurat głupia jesteś. Problem polega na tym, że jeśli nawet facetowi podoba się blondynka, ale on sam jest brunetem to 3/4 dzieci będzie brunetami bo ciemne włosy są cechą dominującą ;) Genetyka się kłania!

Gość gość
rude sa tragiczne brzydkie. blondynki sa najslodsze.

Gość gość
Na pewno wolą blondynki, w dodatku takie farbowane. Przetestowałam na sobie, większosc zycia miałam ciemne włosy az pewnego dnia postanowilam sie przefarbowac na blond. Prawie, ze kolejka wielbicieli sie do mnie ustawiala, ale powiem wam, ze jest ieden wielki minus, faceci traktują blondynki troche mniej powaznie i mysla ze mają bardziej łagodne charaktery niz brunetki. Długo w tym kolorze nie wytrzymałam, bo tylko 3 lata :) strasznie przesuszaly mi sie włosy od tego blondu.