Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radio fm

potrzebuję pracy

Polecane posty

Gość radio fm

witajcie, ciężkie to życie w tej Polsce. Bez kontaktów, znajomości nie znajdziesz pracy na godnych warunkach. Potrzebuje pracy, siedzę już pół roku w domu i wariuję....

Gość gość
Jak szukasz? Gdzie?? Co umiesz?? Dlaczego nie możesz nic znaleźć?

Gość radio fm
aktualnie pisze licencjat z administracji i pracowałam w urzedzie przez trzy lata, wiec potrzebowałabym pracy na podobnym stanowisku. Ale równie dobrze zadowoliłabym sie pracą w charakterze nawet sprzątaczki czy opiekunki, byle by tylko nie siedzieć w domu, najchętniej przeniosłabym sie do Krakowa,(najbliższe duże miasto) ale mnie nie stać na mieszkanie

Gość gość
Ok, ale szukasz tej pracy, czy tylko się użalasz, że nie możesz znaleźć??

Gość gość
Dam prace! Słońce, piasek, woda... Zatrudnię do pracy przy betoniarce.

Gość radio fm
pewnie ze szukam, wysyłam CV, byłam na rozmowach - kazali czekać to czekam..i marnuje swoje życie

Gość gość
Ok, czyli wysyłasz cv i chodzisz na rozmowy. Być może źle na nich wypadasz?? Jesteś zestresowana za bardzo? Za mało pewna siebie? Źle odpowiadasz? Jak coś idzie nie tak, to trzeba znaleźć tego przyczynę, a potem spróbować rozwiązać problem. Jeżeli wysyłasz cv, to ok - szukasz aktywnie. Chociaż może mogłabyś wysyłać więcej? Jeżeli jesteś zapraszana na rozmowy, to znaczy że cv masz ok, coś tam umiesz, pracodawcy potencjalnie się Tobą interesują. Czyli też ok. Problem leży w rozmowach. To co może być nie tak?

Gość gość
pytałaś w MZO ?