Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydzicie się swojego wyglądu kiedy wychodzicie ze swoim facetem

Polecane posty

Gość gość

macie tak, że kiedy wychodzicie gdzieś na miasto z facetem wstydzicie się siebie, boicie się, że on bedzie patrzyl na inne laski, porownujecie sie z innymi?

Gość gość
wszystkie się porównują

wszystkie niedowartościowane pustostany, to sie zgodzę normalne, wartościowe kobiety mają głeboko w d... to, co sądzą i jak oceniają je inni/inne

Gość gość
zgadza się,ale równiez wszystkie pasztety które tak sądza bo nie maja wyboru

Gość gość
chodzi mi o to czy w towarzystwie innych ŁADniejszych dziewczyn czujecie się gorsze, mniej wartościowe przy swoich mężczyznach

Gość gość
przeciez to się da od razu wyczuć,takie laski na siłe wtedy pokazują jak to ichni facet jest nimi zainteresowany:-D czasami aż żal na to patrzeć

Gość gość
ja ja, wsydzę się faceta!!! rzucę go, oblesny

Gość Look®ecja
Na mnie sie wszyscy gapią bo jestem zajefista

Gość gość
Nie.NIGDY.

Gość gość
fajne uczucie..być tą najpiękniejszą zawsze i wszedzie :) zazdroszczę. Myslę, że po paru operacjach plastycznych też dojdę do tego błogiego stanu ducha

Gość gość
tego, że się będzie gapił się nie boję, ale jestem zdania, że zawsze wyglądam źle, wszyscy wyglądają lepiej ode mnie i czuję się bardzo niepewna jak np. wychodzimy z jego znajomymi albo po prostu gdzieś w miasto. kiedyś jeszcze jak jego znajomi nie wiedzieli, że jesteśmy razem to było mi wszystko jedno, teraz trochę mi wstyd, że wziął sobie takiego paszteta jak ja :P ale już mu o tym mówiłam i pracujemy nad tym :D

Gość gość
Ale nie wstydzicie sie wyglądu bo jestescie piekne czy poprostu Wam to zwisa bo wiecie, że dla NIEGO jesteście najładniejsze?

tak jak napisałam - wartością pustostanu jest jego facjata, cycki i dupa jeśli ich brakuje no to jest płacz ja nie postrzegam swojej wartośc***oprzez pryzmat facjaty, cycków i i d**y

Gość gość
ewa3333 - nie podoba mi sie twoja wypowiedx o niedowartosciowanych pustostanach...żałosne

Gość gość
Nie, bo to na mnie zawsze się patrzą :) uroda to błogosławieństwo :)

Gość gość
mam dokładnie jak gość 19:09. Przez moje ciagle poczucie gorszości nie mam faceta, bo wiem, ze nie dałabym rady pokonać tego głupiego przekonania. Znam wiele brzydkich pewnych siebie dziewczyn z mega ciachami, ale to mnie nie pociesza. Zanim znajdę miłość muszę popracowac nad samooceną a to cholernie trudne

Gość gość
To smutne co muszą czuć grube paszkwile :D

Gość gość
Zamiast wypatrywać na horyzoncie ładniejszych kobiet, rozejrzyjcie się czasem za jakimś przystojniakiem, to skuteczniej zwróci uwagę waszego partnera na was :classic_cool:

Gość gość
Ewa nigdzie nie wychodzi, to garkotłuk.

Gość gość
ewa to chyba stara panna, ma się za niewiadomo kogo, a w rzeczywistości ciemnota wierząca we wróżki...

Gość gość
Ewa- jesteś ładna i nie interesują Cię inni czy przeciętna? bo to dużo zmienia. atrakcyjne dziewczyny przeważnie mowia, że liczy sie coś więcej niż wygląd

nie jest ładne to, co ładne, tylko to, co się komu podoba nie mnie oceniać, czy jestem ładna czy nie ja nie narzekam, mój facet też nie i tylko to ma dla mnie znaczenie / co do innych - inni mnie nie interesują /

Gość gość
ewa33 niedawno trafilam na temat gdzie piszesz o swojej chorej siostrze. Napisz czy ona wyzdrowiala?

Gość gość
a co do tresci tematu to tak, miewam takie stany, że czuję sie brzydsza, gorzej ubrana od innych dziewczyn. Ale generalnie nie jest tak źle, gruba nie jestem.

z choroby nowotworowej się nie zdrowieje mogę napisać tyle - NA RAZIE nie ma przerzutów ani wznowy

Gość gość
ja też się wstydzę swojego faceta, z wyglądu jest ok, ale okropnie się ubiera