Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dam rady tak strasznie chce mi sie spac a muszę

Polecane posty

Gość gość

za godzine przyjedzie kolezanka i musimy pisac prezentacje, nie wiem ile nam to zajmie, jestem dzisiaj totalnie przymulona,poszłam spać o 1 albo 2 i wstałam z trudem o 8, na zajęciach nic nie kojarzylam, nie wiem co zrobic, musze byc pobudzona a jestem padnieta, kawa i energetyki odpadaja majaa jakies pomysly na rozbudzenie?

Gość gość
Masturbacja ciebie rozbudzi i zrelaksuje:)

Gość gość
jogging

Gość gość
chce mi sie spac, nie mam sily na masturbacje, nie mam narkotykow, chyba nic mnie juz nie pobudzi :( to moze pospie kwadrans

Gość gość
zimny prysznic

Gość gość
zimny prysznic odpada, bo i tak jest mi zimno, jak sie rozbudzic :( ona zaraz bedzie to sobie nie pospie nawet 5 minut :(

Gość gość
Ja tez mam ten sam problem tzn wstaje przed 11 i nadal jestem spiacy jak ch....j i nic mi się nie chce. To przez rzucenie palenia ale nie chce znowu palic ze względu na kase i tak się mecze z tym już dwa miesiące. Dostalem od lekarza GUTRON na podniesienie ciśnienia ale widze ze niewiele on pomaga mimo ze do tego zazywam najsilniejsza na rynku guaranę bo kawy nie znosze. Ale zauwazylem ze jak nie mam motywacji czy jakiegoś zajecia to jestem senny ale jak mam cos do zrobienia ciekawego interesującego tzn czegos co lubie to od razu mi spanie przechodzi. Mogę c***olecić oprócz szybkiego prysznica możesz probowac zrobić pare sklonow czy przysiadów lub wyjść na szybki 10 minutowy spacer. Sprawdzone na sobie ze pomaga .

Gość gość
Masz za niskie ciśnienie. Zmierz sobie rano o wstaniu przez kilka następnych dni i będziesz wiedziała czy zglosic się do lekarza z tym czy cos innego powoduje ze jest ci zimno i jesteś senna.