Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaxyz345676

Na wsi się ze mnie śmieją bo

Polecane posty

Gość ankaxyz345676

jestem raczej krągła i chyba twarz też "ndst" ale mam wysokie wymagania wobec chłopców. Nie mogę schudnąć za nic bo mam taką budowę od dziecka, jak moja babcia i mama, w biodrach bardzo bardzo dużo. Podobają mi się natomiast szczupli przystojniacy, nie jestem w stanie zaakceptować brzydkiego chłopaka choć sama jestem, cytuję mojego sąsiada "bazylem". Miesiąc temu przyszli do mojego ojca w swaty i próbowali mi podsunąć jednego z okolicznych pijaczków, którego codziennie widuję jak idę rano do sklepu po chleb zwykle to on już ledwo pion trzyma, fakt jest przystojny ale na co mi pijany non-stop facet, po mojej odmowie cała wieś ma ze mnie bekę a mój niedoszły amant zwyzywał mnie pod sklepem od niewdzięcznych starych panien. Wierzcie bycie brzydką i życie w zapadłej dziurze to masakra. Żebym jeszcze mogła iść do zakonu ale nie przepadam za klerem i tymi obrzędami.

Gość gość
co sie martwisz? na wsi chyba nie ma wielu adonisów tylko zniszczon e grubasy z fatalnymi zebami i ryjami przepitymi

Gość ankaxyz345676
eeeee tam są fajni też, już nawet stare bmw i audi przestają kupować bo się z tego ludzie śmieją ale fakt mało który facet tu nie chla...

Gość terka II
mam duze usta ,jestem wykształcona , mam ładne zeby ...itd a smieja sie wielkie grube ,,krowy ,, obgaduja mnie w chamski sposób .Smieja sie tez niektórzy faceci którzy ,,przyjaznia,, sie z tymi wiejskimi damami . Jest to taka wiocha w woj. swietokrzyskim ,tak ochydna jak ci niekrórzy ludzie