Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena M234567

jutro rozmowa kwalifikacyjna niech ktoś pomoże

Polecane posty

Gość gość
taaaa odpowiedz oddzwonimy jest jednoznaczna !! nic z tego !!

Gość magdalena M234567
po mnie jeszcze było dwie dziewczyny i czekały na rozmowę, poza nimi nie wiem kto jeszcze był. Jednoznaczna, niejednoznaczna, jakie to ma znaczenie ? Oddzwonią to oddzwonią, nie to nie.

Gość gość
byly w mini?:D

Gość magdalena M234567
nie były w mini ;) w każdym razie wiem że nieźle wypadłam i jestem z siebie dumna :) odezwę się w poniedziałek :)

Gość buchajbuchajowicz
a to jak nie byłas w mini to nici

Gość magdalena M234567
nie napisałam że ja nie byłam tylko że one nie były :p zresztą jakie to ma znaczenie :p

Gość gość
to ty jaka dlugosc spodniczki?

Gość magdalena M234567
stosowną na taką rozmowę :p

Gość gość
mialas jakies zadania?

Gość jak tak podchodzicie do świata
i innych ludzi to się nie dziwię że nie macie pracy... wszystko źle, beeee i w ogóle już na wstępie założenie że cały świat jest przeciwko mnie rekruterzy to krowy, pytania są głupie, wymagają ode mnie księżniczki jakiś testów i zadać (z matematyki!!!! o boże!!!) ja ostatnią pracę (3,4k - kokosy to nie są, ale warunki pracy - bajka!!!) dostałam z marszu po pierwszej rozmowie. bez znajomości itd. nie podchodzę do ludzi jak wy - rekruter też człowiek, ludzie mają różne charaktery, powierzchowność, gorsze i lepsze dni. moja rozmowa przebiegała w uprzejmiej atmosferze, było trochę śmiechu i luzu. A także część merytoryczna - o zgrozo musiałam rozwiązać ZADANIE! rozmowa w dwóch językach itd. przydarzyła mi się mała wpadka, ale wybrnęłam z niej szybko i chyba w sposób który się podobał, bo zostałam przyjęta. Praca, księżniczki, polega m.in. na radzeniu sobie z problemami i nieprzewidzianymi sytuacjami więc się nie dziwcie że to sprawdzają na rozmowie.

Gość gość
jak tak podchodzicie do świata-Ty chyba nie wiesz co chrzanisz ! kazdy chce pracowac i chce aby pracodawca normalnie go potraktowal i tyle !! Byc moze sama tez tak traktujesz ludzi ,albo jestes na tym samym poziomie i dlatego tak bronisz rekrutujacych .Dla mnie nie jest normalne aby na rozmowie rozwiazywac zadanie z matematyki albo robic jakies inne dziwaczne rzeczy !!! Rozmowa powinna wygladac choc w miare normalnie,wiadomo trzeba poznac kandydata -ale godnie go traktujac a nie jak smiecia ktory szuka pracy to trzeba z niego zrobic barana !! Taki pracodawca tez kiedys szukal pracy i ciekawe czy tez byl tak wertowany.

Gość stach bogacki
"jak tak podchodzicie do świata", weź ty się puknij w łeb !

Gość gość
Pracodawcy OGARNIJCIE SIE !!! Miejcie szacunek dla ludzi,ktorzy chcą godnie i uczciwie pracować !!!!!!! Kto sie zgadza ?

Ja zawsze sobie myślę o tym co robiłam do tej pory, jakie były moje obowiązki i zadania w pracy. Lepiej w domu znaleźć chwilę na powiedzenie na głos co robiłam, jak wyglądał mój dzień pracy itp. o to zawsze pytają. Przedwczoraj ściągnęłam sobie darmową symulację do rozmowy kwalifikacyjnej https://play.google.com/store/apps/details?id=com.recruiter.virtual mam nadzieję, że pomoże na następnej konfrontacji z rekruterem

Gość warteuwagi
Pomocna może być też strona praca.gratka.pl/kandyduch gdzie znajdziesz swojego 'sobowtóra', który może za Ciebie iść na rozmowę o pracę - tak jest to reklamowane, a o co rzeczywiście chodzi w tej usłudze, to najlepiej przekonać się samemu :)