Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pksem w świat

Jutro czeka mnie podróż PKSem i już widzę kuzwa tych ludzi gapiących się jak wch

Polecane posty

Gość pksem w świat

Już widzę te mordy, który gapią się kto wchodzi do autobusu :O Stare, śmierdzące babska, które zajmują podwójne siedzenia :O W dodatku wejdę z cięzką torbą i jak już kupię bilet to czeka mnie przejście przez cały autobus po na przodzie wszystkie miejsca będą zajęte :O Zaklinuję się jak zwykle, albo w*******le jak autobus szybko ruszy. W końcu dotrę do ostatniego miejsca, pot będzie się lał z czoła, a wszyscy nadal będą się gapić. Ja p*****le k****.

Gość aaasaa
wiem o czym mowisz :O ja mam tą ''przyjemnosc'' codziennie dojezdzac pksem, jakas masakra, wszystkie geby na mnie jak wchodze i wychodze :O

Gość pksem w świat
Nienawidzę też p*****w, którzy zajmują miesce przy oknie, a na siedzeniu obok kładą torebki, teczki itp. Zapłacili za te drugie miejsce? Potem trzeba się jeszcze głupkowato pytać czy "zajęte?"

Gość gość
no gapia sie, mnie tez to deprumuje, moze jak bedziesz szla miedzy siedzeniami to powiedz cos niby pod nosem ale tak zeby uslyszeli, typu "juz sie lampia wiesniaki" :P

Gość gość
Boze co z was za ludzie a nie lepiej z uśmiechem i życzliwością dzień dobry powiedzieć !!!!! Kraj malkontentów i gburów .

Gość pksem w świat
nie mówię, że duży tylko CIĘŻKI !!!! Spokojnie mieści mi się na kolanach, więc nie zajmuję nikomu miejsca !

Gość gość
to jakies pryszczate czy brzydkie paszcze macie?

Gość gość
Taka dama jak ty nie powinna jechać PKS dlaczego nie jedziesz samochodem. Jak ty wytrzymasz z tą hołotą, która będzie na ciebie patrzyła. Nie przystoi c**przebywać w takim towarzystwie. Weż taryfe.

W ogóle to jakieś nienormalne jesteście :D Przecież ludzie wszędzie sie na siebie gapią...zresztą ciekawe skąd wiesz autorko, że na Ciebie sie gapią, skoro Ty, jako kulturalna osoba, nie gapisz sie na innych? :p

Gość pksem w świat
To chyba logiczne, że jak wchodzę to rozglądam się gdzie jest miejsce wolne :O więc widzę na kogo kierują swój wzrok!

Gość gość
ale mi to problem, nie masz poważniejszych?? jazda autobusem to normalna sprawa a Ty chybga jakaś unikająca ludzi jesteś, 1 raz widzę żeby ktoś jazdę autobusem przezywał:/

Gość gość
CO do autobusu to nie powinno się saiadać na ostatnim miejscu, bo jak TIR p**********i od tyłu to nie będzie nawet co zbierać. Ja jak jadę autobusem to zawsze siadam mniej więcej w środku jak jest taka możliwość.

Gość gość
a jak tir przypier.. z bocznej ? ;]

Gość lililajka
ja się brzydzę jeździć autobusami :O ale muszę.. jeszcze 1,5 roku :O

Gość gość
Jutro z samego rana będę musiał oddać stolec.Tak mi wychodzi z grafiku.I już przeczuwam jak będę się z tym męczył.Napewno znów będzie gruby i twardy i bardzo trudno będzie go wycisnąć.Na dodatek nie kupiłem papieru toaletowego i martwię się co zrobię gdy już go wymęczę.

Gość gość
akurat togapienie sie,starszych ludzi jest strasznie iryryjace...rozumiem,trzebamiec szacunek do starszych ludzi,ale starsi ludzie wiecznie mowia jacy to mlodzi sa niewychowani...asami lepsi nie sa,np.bylam u ginekologa w zeszlym tyg,i siedzialo na salioczekujacych kolo10dziewczyn i starsza babka,noramalnie tak patrzyla na wszystkich,odgory do dolu i takie miny robila jakby myslala "znalazly sie pancie za 5" obokniej siedziala dziewczyna piszaca sms-y to ta bezczelna baba,jawnie patrzyla jej w telegoncopiszei co ma wtorebce;/