Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_lubiący_anal

Jestem facetem i lubie piescic sie analnie odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość Facet_lubiący_anal

pytajcie o co chcecie.

Gość gość
czym to robisz i czy dostajesz w jakis sposob orgazmu?

Gość Facet_lubiący_anal
różnie palcami, wibratorem, różnymi gadżetami, oczywiście że dostaje i to bardzo dużego orgazmu.

Gość Facet_lubiący_anal
słabo nie macie pytań ?

Gość gość
Mam pytanie - czy kiedyś przeszło C**przez mysl, że mógłby Cie pieścić iny meżczyzna? Czy praktykowales tak?

Gość gość
Pytam bo zauwazyłam, że mój facet też wkłada tam sobie moje wibratory a ja mam obwę na ile ta jego zabawa może przerodzic się w jego zmiane orientacji.

Gość gość
Jak go kiedys zapytałam dlaczego to robi to powiedział, ze to go kreci ale tylko po mefie. A tak bez mefy to nie. No i też po mefie chciałby spotkac się ze mna i z jakims kolesiem aby tamtem przeleciał nas oboje. (mnie to co on mówi przeraża)

Gość Facet_lubiący_anal
nie to nie wchodziłoby w grę jestem hetero, penetrację analną rozpoczełem gdyż ojciec i dziadek mieli w dosyć młodym wieku problemy z prostatą, więc zaczełem ją masować niespodziewałem sie iż to takie przyjemne i może dawać takie orgazmy :) to zupełnie coś innego.

Gość gość
ok ale nie przeszło C**przez glowe, że zamiast wibrator mógłby tam byc inny facet i byłaby to inna może mocniejsza stymulacja? p.s. wypytuję Cie o to bo na trzeźwo mój facet nie chce o tym gadac - mówi , ze tak ma tylko po dragach

Gość Facet_lubiący_anal
nie nie dopuszczam tej myśli poprostu nie kręcą mnie męskie k***sy :) robie to tylko dla przyjemności.

Gość gość
stymulujesz sie palcem czy wibratorami też?

Gość Facet_lubiący_anal
palcami, wibratorami, różnymi gadżetami, najlepsze są wibrujące rzeczy :)

Gość gość
ja bardzo lubię piescic jego tyłeczek i bardzo często on przybliża pupę do mojej twarzy tak, ze jak wkładam język to czuję jak jego anus obejmuje mój język niestety mój facet jest już chyba pułap wyżej i takie pieszczoty kręcą go ale nie mocno - zdecydowanie woli mocniejsze podniety - ja niestety obawiam się, ze jak zobaczę jak go dyma inny facet to skończy sie rozstaniem ponieważ strace do niego szacunek

Gość Facet_lubiący_anal
na początek zrób mu masaż prostaty gwarantuje, że odleci i jednocześnie powoli pieść mu penisa.

Gość gość
nie facet tylko pedal ,normalny facet nie pcha sobie do o***tu wibratora

Gość Facet_lubiący_anal
ta ta hehe

Gość gość
napewno nie masz dziewczyny i sie nawet nie dziwie

Gość Facet_lubiący_anal
nie mam żadna nie ma takich preferencji sexualnych jak ja :( nie miałem nawet żadnej co by chciała analnie.

Gość gość
A ja np lubię piescic partnera jezykiem - nawet wkładając mu język do środka. Tylko zawsze jak prosi aby mu włożyc dłoń tak aby masowac prostatę to boję się, ze jego to bedzie bolało i nie umiem sie przemóc.

Gość gość
podobałoby by ci się gdyby dziewczyna posuwała cię straponem? a ci co mówią że to pedał to zapoznajcie się z definicją słowa homoseksualista. to ktoś kogo kręcą faceci a nie mizianie się po odbycie.

Gość Facet_lubiący_anal
szczerze pewnie że bym chciał przeżyć jakby mnie laska dmuchała straponem, ale czy by mi sie podobało nie wiem, pewnie tak tylko na takie coś zgodzi sie pewnie 1% kobiet. Poczułbym sie jak niewolnik w sumie kręci mnie to :P

Gość gość
Ja od niedawna odkrylem ten rodzaj masturbacji.robie to rzadko bo co za dużo to.... przeważnie palec lub cos o podobnym kształcie(narazie to marchewka w gumce).wytrysk jak nigdy.wstydze sie zaproponować tego typu zabaw partnerce ze wzgledu na społeczną homofobie.to taki poziom wyżej w zababianiu sie z sobą.

Gość Facet_lubiący_anal
dokładnie u nas kobiety są niestety mocno zacofane w tych sprawach i naprawde ciężko o taką co to zaakceptuje, a o taką co sie z nami pobawi to już w ogóle, jak zaczynałem to miałem taką wibrującą golarkę gillete fusion i powiem ci, że naprawdę polecam bo nieźle daje :)

Gość gej_co_lubi_lizac
Język stymuluj***ardziej, polecam się niezobowiązująco

Gość gość
Ale jezyk wsadzacie do srodka?