Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje z roczniakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam mimo że do wakacji jeszcze trochę czasu ale chciałam zasięgnąć rad innych mam :) W tym roku nasza córa będzie miała roczek i chcieliśmy wybrać się z nią na wakacje. Co polecacie góry, mazury a może morze :) prosiłabym też o nazwy miejscowośći gdzie można wspaniale wypocząć i coś pozwiedzać i żeby były atrakcję dla takiego maleństwa. Z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
Możecie wyjechać i w góry i na Mazury i nad morze, to kwestia co bardziej lubicie. Dla malucha to nei wiem czy wyjazd jest atrakcja bo i tak za 10 lat nie będzie pamietal gdzie był. Jak podrośnie na tyle ze pojdzie do szkoły to wtedy u robcie atrakcje bo wtedy to zapamięta.

Gość nie rozumiem pytania
mam roczne dziecko i dla niego wszystko, doslownie wszystko jest atrakcja... cieszy sie z kazdej d**ereli. Jedz gdzie chcesz, dziecko sie dostosuje

Gość gość
Witam, ja właśnie zastanawiam się nad wyjazdem na Mazury, mój synek będzie miał w sierpniu 10 miesięcy. Wstępnie wytypowałam hotel miłomłyn dostępny tu http://www.milomlynzdroj.pl - wysyłałam tam kiedyś kiedyś dziadka na wczasy zdrowotne, ale oni mają też ciekawą ofertę dla rodzin z dziećmi - sporo udogodnień, duży teren, basen, blisko piekne jeziora i lasy. Czy ktoś z was był w miłomłynie? Mąż ciągnie nad morze, ale trochę za daleko nam jechać z maluchem. Co sądzicie dziewczyny?