Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KUPUJECIE W BIEDRONCE LUB LIDLU co byscie polecily stamtad co jest dobre

Polecane posty

Gość gość

jakosciowo dobre i nie jest syfem pelnym chemii bo ja polecam i to serio maslo z mlekowity w biedronce za 4 zlote kostka..serio czuc je maslem prawdziwym i tanie jest .chodzi o to niebieskie w kostce z serii mleczna dolina

Gość gość
Ja do Lidla chodze tylko po 2 produkty.Kielbachy salami,niestety nie pamietam nazwy,ale francuskie,w takiej bialej,jakby omszalej otoczce-pycha!Dobra jest tez salami z orzechami wloskimi.No i sery plesniowe,tez francuskie,mniam.

Gość gość
Lidl: ser kozi do smarowania, sery plesniowe, dojrzewajace pojawiajace sie sezonowo salami, prosciutto, bresaola itp azjatyckie przyprawy w plynie np sos rybny, ostrygowy, olej sezaowy pelnoziarnisty makaron kokardki chusteczki W5 do sprzataia (morskie) rozne gadzety do domy ostatnio kupilam foremki do jajek sadzonych, kosztowaly grosze a chce moja od 3 lat nie widziana przyjaciolke powitac urocznym sniadaniem :) grill teppanyaki kosztowal grosze a naprawde dobrze smiga :) kolacja z jego uzyciem bylam dla moich przyjaciol wielka niespodzianka i swietna zabawa generalnie lubie zagladac do Lidla przynajmniej raz w tygodniu i sprawdzic czy maja cos fajnego

Gość gość
był taki temat

Gość gość
ale jak sie nazywa ten ser kozi do smarowania i ile kosztuje

Gość fsdfdsfd
w biedronce . W lidlu jest drogo.

Gość gość
Lidl - pasztet za chyba 2,79 lub 2,99 w słoiczku szklanym , prawie samo mięso, (nie pamietam nazwy), sert topiony w plastrach za 2,99, czasem parowki 750gram za 10zł ( chyba 80% miesa , nie sa z miesem oddzielonym mechanicznie ) Biedronka - jogurty dla dzieci( takie serki za 2,79 za szesciopak), serek wiejki 0,5kg i wysmienity setr bialy w kostce

Gość aga mała
W Acuhan jest najtaniej, ale mało sklepów mają

Gość Joana94
lidl bułeczki, takie raczej podłuzne, ciemniejsze z nasionkami w srodku najlepsze sa ciepłe ;)

Gość gość
to jest francuski serek twarozkowy z melka koziego goat's cheese jest w niebiesko/bialym opakowaniu z rysunkiem kozy opakowanie jest hmm powiedzmy kwadratowe http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie,Francuski-serek-twarogowy-z-mleka-koziego-Goat-s-Cheese-Chene-d-argent-Lidl.html

Gość gość
w lidlu makrela wedzona, salatka sledziowa z buraczkami, oliwki zielone, makarony, czekolady fin carre i pewnie cos jeszcze a niepamietam

Gość gość
W biedronce chemia jest spoko i tuńczyk w puszce, maz kupil parowki z kurczat, na dnie opakowania byly larwy a w orzeszkach solonych mole ;) Lidla uwielbiam

Gość vcxcvxcvx
chemia jest w kazdym hipermarkecie .

Gość gość
i jeszcze w lidlu wkladki hig sa fajne

Gość gość
11:08 inteligencie za dyche, wiem ze chemia jest wszędzie ale chemia chemii nie rowna. Chemia biedronkowa moim zdaniem jest dobra a niema jej w kazdym sklepie.

Gość hagart
Ja to jestem raczej z tych ludzi, którzy nie lubią wydawać więcej niż potrzeba, dlatego z promocjami to staram się być zaprzyjaźniony :) Najlepszym źródłem informacji w przypadku Lidla i ich wyprzedaży jest dla mnie strona www.lidl.okazjum.pl . Tu mam zawsze świeżą gazetkę dodaną i to z dużym wyprzedzeniem, także z góry wiem co za jakiś czas będzie można tam kupić taniej.