Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie kolegą z roku

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Chciałabym poradzić się, usłyszeć jakieś opinie z zewnątrz, ponieważ bardzo podoba mi się kolega z roku, ale nie wiem zupełnie czy mam u niego jakieś szanse. Bardzo dobrze nam się rozmawia praktycznie od pierwszego dnia i nawet razem układaliśmy plan zajęć i jesteśmy na wszystkich w tej samej grupie, a na niektórych siedzimy razem. Często zauważam, że on się na mnie patrzy, uśmiecha i puszcza do mnie oczka. Zagaduje na fejsie jeśli mnie nie było na uczelni zapytać co się stało, a jak nie ma mnie kilka dni to się martwi. Nie spotkaliśmy się do tej pory ani razu poza uczelnią, poza tym ja miałam chłopaka. On nie wie jeszcze, że już nie jestem z nim, ponieważ rozstaliśmy się w przerwie świątecznej. Mimo to zaprosił mnie na piwo. Nie jestem pewna czy chodzi mu zwykłe koleżeńskie spotkanie czy bardziej randkę. To zaproszenie to w ramach rewanżu, za darmową wejściówkę na siłownię, w której pracuje moja koleżanka i dała mi kilka dla znajomych. Jak myślicie, czy jest szansa, że mu się podobam ?? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam :)

Gość prawica Panska
widzisz jakas roznice miedzy PC a P?

Gość gość
prawica Pańska, nie rozumiem co P i PC ma wspólnego z tematem ??

Gość gość
Ty jesteś studentką i masz takie durne problemy? A skąd my mamy wiedzieć co sądzi o Tobie Twój kolega?

Gość gość
pewnie mu się podobasz, bo widać że jest zainteresowany :-)

Gość gość
"widać że jest zainteresowany" mi też powróżysz

Gość olaaa1
spotkaj sie z nim i sie przekonasz co z tego będzie , tym bardziej teraz skoro jesteś sama i nic Cie nie powstrzymuje :) zainteresowany Toba jest na pewno ale sama zobaczysz czy chodzi o koleżeństwo czy coś więcej .

Gość gość
Byliśmy dziś po zajęciach na tym piwie :) bardzo dobrze się bawiłam, świetnie nam się gadało.. jak zawsze. Pytał dlaczego się rozstałam z chłopakiem.. co mnie zdziwiło, że kilka razy do tego wracał. Okazało się, że mamy wspólne zainteresowania poza uczelnią, ale nie zauważyłam, nic szczególnego w jego zachowaniu :(

Gość gość
Z Twojego opisu sytuacji można wywnioskować tylko tyle, że kolega bardzo Cię lubi. Koniec. Kropka.