Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaergoklcai

jak utrzymac cieplo mleka w pojemniku w ciagu póltorej do 2h

Polecane posty

Gość mmaergoklcai

? chce się przemiescic do innego miasta z dzieckiem

Gość gość
kupić takie termoubranko ze sreberkiem w środku i będzie :)

Gość gość
ja miałam tez podgrzewacz żelowy - bardzo przydatne jak sie czesto jeżdzi. Potem do słoiczków tez uzywałam/

Gość gość
a może termos, a potem przelać do butelki ? Są też butelki termosy, ale to wydatek 80-zł więc zależy już od Ciebie

Gość gość
mleko po godzinie od wymieszania nie nadaje się już do picia.. więc zalecam wode w termosie i proszek w butelce - nalać wymieszac i gotowe

Gość gość
Żartujesz???? Chcesz dziecku podawać stare mleko? Bo chyba piszesz o mm. Takie mleko po 30-40minutach nie nadaje się do picia. Ja kupiłam sobie malutki termosik (250-300ml góra), do tego miałam wodę źródlaną z malutkiej butelce z dziubkiem, oddzielnie proszek (czasem już odmierzoną porcję np. na 150ml wody). I jak trzeba było dać mleko, to mieszałam wodę tak, by była ciepła.

Gość gość
w mothercare można kupić takie fajne pojemniczki na mleko z przegródką - wchodzą tam trzy porcje mleka :) my dużo jezdzimy i sie sprawdza. do tego kupilismy podgrzewacz z prince lionheart tak, że przełamujesz kawałek metalu w srodku i sie wydziela cieplo, potem musisz go wygotowac.