Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zalatwic druga cc

Polecane posty

Gość gość

Jestem po cesarce, byla 3 lata temu. Chce miec druga ale moj lekarz twierdzi ze nie ma podstaw. Pierwsza byla z powodu zanikajacego tetna dziecka, zielone wody itp. Nie wiem jak to zalatwic, w lape nikt tu nie wezmie. Jestem w 38tc, nie wiem czy moge pojechac na IP do szpitala i po prostu pogadac, bez zadnego skierowania, czy mnie pogonia? Czy dopiero po terminie jest sens zalatwiac?

Gość kolpaas
to nie jest tak, że po 1 cc druga ci się należy. dowiedź się tego, bo może nic nie będziesz musiała kombinować...czasem lekarze nie informuje o tym o czym powinii :O

Gość kostka__Rubika
przychodzisz wyciagasz kwity ze samochod nie bity nie przegnily chroni tyly bo od samoego wojtyly 🖐️

Gość gość
Wiem ze tak nie jest, gdyby mi sie nalezala to by nie bylo problemu. Ale wiem tez ze ponoc moge odmowic porodu sn.

Gość kolpaas
czyli że jak możesz odmówić sn, to cc ci się należy,dowiedź się jak to na pewno jest!

Gość gość
Jeżeli miałaś pierwszą cesarkę, to będziesz musiała wyrazić pisemną zgodę na sn, jeśli jej nie wyrazisz, to muszą zrobić Ci cesarkę, zapytaj o to swojego gina i nie daj się w szpitalu, masz prawo do drugiej cc bo macica może pęknąć