Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw333s

Nie lubię kobiet metalówek

Polecane posty

Gość Iw333s

Znam ich dużo i wszystkie są niesamowicie wredne i przemądrzałe. Czepiają się wszystkich, którzy wyglądają normalnie i słuchają innej muzy niż one, myślą, że to, że słuchają takiej niszowej muzy daje im powód do bycia lepszymi... Poza tym są mało kobiece. Już nawet moja babcia ma większy seksapil.

Gość Iw333s
A wy co o nich sądzicie?

Gość Iw333s
Nie przeczę, ale ich styl bycia jest odpychający i ubierania w sumie też. Wyglądają okropnie. Ostatnio byłem świadkiem, jak takie dwie ubrane na czarne panny obgadywały ładną, zadbaną dziewczynę na poziomie tylko dlatego, że ma elegancki styl i słucha muzyki pop. Najlepiej całe życie nosić glany, bluzy z Iron Maiden i zgrywać ostre.

Gość Iw333s
Nie, 25.

No cóż, dziwni ludzie wszędzie się zdarzają. W każdym razie - nie każda "metalówka" (swoją drogą, fajne określenie :D) jest taka. Można słuchać metalu, można mieć dużo wspólnego z tą subkulturą, nie wyglądać jak facet i być wychowanym na tyle, żeby z innych się nie wyśmiewać.

Gość gość
małe glanki do śpioszków z czaszką eddiego iron maiden? dla młodej mamy metówy w sam raz :D:D:D wyrasta się z tego, jak z cnoty

Gość Niklott
w zdecydowanej większości metalówy są brzydkie, często grube, owszem ich zachowania są konfliktowe myślę że w związku z tym że skoro urodą nie mogą zwrócić na siebie uwagi, to może uda im się kontrowersyjnym charakterem. Oczywiście są wyjątki, najładniejsza dziewczyna którą znałem była akurat metalówą.