Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaLoczkaa

Pojechałabyś z 22 miesięcznym dzieckiem do galerii a wyprzedaze

Polecane posty

Gość MamaLoczkaa

Mam okazję jechać z siostrą do galerii ,ale no musiałabym zabrać swojego niespełna dwulatka ze sobą . Co zrobiłybiście na moim miejscu?? Kurcze troszkę się martwię zeby mi tam nie złapał jakiego dziadostwa bo w galerii to już cała mieszanka jest ludzka :P No i mam ok. 70min, jazdy w jedną stronę..

Gość gość
ja bym pojechała:) Co ma złapać to i złapie w osiedlowym (wiadomo jakiś dzieć mogł przywlec np. z galeri od ruskich hehe) zresztą ja kocham galerie i zakupy a tym bardziej wyprzedaze więc ciągam swojego malucha zazwyczaj mi zasypia w wózku (idę o takiej porze jego spania)

Gość gość
Dziecko ma już 22 miesiące! Do 5 lat chcesz go w domu trzymać?

Gość gość
Jeżdziłam z małym niemowlakiem i nie pochorował się.

Gość gość
z 2 mies.nie,ale 22 mies.(wszak to dwuletni koniś!!!) jak najbardziej,choć zależy jak znosi i podróż i same zakupy;)

Gość gość
a na co dzień twoje dziecko nie ma żadnego kontaktu z innymi ludźmi?

Gość gość
Ja bym nie brala, bo dziecko nie daloby mi spokojnie cos sobie obejrzec, kupic ;) a zlapac wszedzie moze

Gość gość
Uwielbiam wrzeszczące bachory w sklepach i ich mamuśki ładyjące się wszędzie wózkami.

Gość gość
nie poszłabym z moim ,ale nie z powodu jakis tam latających bakterii .,tylko dlatego że moim dzieckiem i tak pewnie bym sobie nic nie kupiła bo to dzikus jest i trzeba go pilnować .Na zakupy ciuchowe dla mnie jeżdżę tylko sama ale wcale jak nie ma z kim zostać .

Gość c iężarna
ja z 6 tyg jezdzilam, i jezdzic bede dalej, zamiast tysiaca szczepionek trzeba dziecko hartowac!

Gość gość
boze "2latka" boi sie do galerii brac ;/ do kiedy ty chcesz go pod kloszem trzymac ;/ ja bym nie wziela, ale z innych powodow - na wyprzedazach jest masa osob, maly by mi sie platal, pewnie marudzil i nic bym nie kupila. co innego gdy nie ma promocji :)

Gość gośćop
Nie pojechałabym. Średnia przyjemność jest robienie zakupów z dwulatkiem.

Gdybym miała cierpliwe dziecko to bez problemu ;) Ja byłam w podbramkowej sytuacji i z noworodkiem musiałam załatwić kilka spraw i to był horror dla mnie ;/

dodam że nic się nie stało, ale kilkutygodniowy dzieciaczek zrobił turnee po całym mieście nie wyłączając poczty, przychodni, szpitala, sklepu i galerii

Gość mammamiła
Z noworodkiem to luz, nakarmisz, zapakujesz w fotelik i wszystko. Gorzej właśnie z tymi dwulatkami,wszędzie zagląda,także do przymierzalni, chowa się między ubraniami, nie chce siedzieć w wózku,ucieka. No sama przyjemność takie zakupy :)

Gość mammamiła
Teraz dopisałaś, że kilkudniowy, to rzeczywiście trochę stres, jeszcze zależy jaka pora roku,alei tak nic fajnego.

Gość gość
w tygodniu, rano, przed południem, gdy jest mało ludzi - tak, pojechałabym w weekend - nie

problem jeśli noworodek nie jest Twój a Ty się nim tylko zajmujesz ;) Wtedy stres kilkakrotnie większy bo o cudze dba się bardziej.

Gość gość
lol- co to za galeria? albo inaczej- gdzie ty mieszkasz? 70 min tj jakies 50 km - ja mieszkam na zadupiu ale galerie mam w miescie może nie wypasioną ale spokojnie- wyprzedaże są

Gość gość
zostaw malca z tatusiem dziadkami sąsiadką męzem siostry?

Gość gość
bonarka kraków :)