Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_ćpuna_załamka

Mój chłopak ćpa co robić

Polecane posty

jesteśmy prawie rok czasu ja zauważyłam to jakieś pół roku temu, że ćpa najczęściej mefedron, mówi, że to nie moja sprawa jak mu pomóc ?

Gość nie dotyczy tych z powołania
zostawić i poszukać porządnego kawalera.

Gość stara modelka bez związku
Pomódl się za niego szczerze do Jezusa o uwolnienie go ze szpon nałogu.

Gość gość
zadzwoń na tel zaufania, taki, gdzie odbiera psycholog, oni C***oradzą jak z nim rozmawiać

Gość gość
Rzucić go czym prędzej

nie wiem co robić mowił mi ostatnio, że jak mi nie pasuje to mam w*********ć i zostawić go w spokoju, ale ja go kocham jak nie ćpa jest taki kochany, miły, przytulaśny :(

Spróbuj spokojnie z nim porozmawiać, zapytaj dlaczego to robi, poproś by nie reagował zbyt impulsywnie, bo chcesz mu pomóc.Musisz przekonać go że strasznie sobie szkodzi. Jeśli mimo prób i porozumienia nadal będzie ignorował i oburzał się o to że nie chcesz by ćpał zostaw go. Wiem, że to będzie trudne, ale o wiele trudniejsze i gorsze jest użeranie się z partnerem uzależnionym od takich używek..

pijaków, ćpunów i inszą patologię trzeba omijać szerokim łukiem a nie się zakochiwać !!!! no chyba , że się chce stoczyć jak w/w.

mówi, że to mu daje "kopa" i chęc do życia że bez tego sie zabije i jak mi nie pasuje moge odejść, że widocznie go nie kocham skoro nie zależy mi na jego samopoczuciu :( tylko ja go kocham :( nie mogę go zostawić.

w takim razie żegnaj.

Gość gość
ale kochać trzeba mądrze, on sam musi się chcieć nawrócić :( a jego rodzice wiedzą? skontaktuj się z psychologiem, zapytaj specjalistę co robić, jak rozmawiać, módl się za niego

rodzice nie chcą mieć z nim nic wspólnego, wiecie co on ostatnio zrobił ? pojechali z kumplem kupić samochód jak wracali to oboje sie naćpali ponoć w nocy jeździli po całym mieście i drogach tym samochodem testując jego możliwości, a dodam, że to sportowe 2 osobowe auto bardzo szybkie :( a tyle teraz mówili o pijanych kierowcach itp. a ja tak bardzo sie martwiłam :( On uważa że wszystko jest ok że młody jest to trzeba poszaleć, a wcale już taki młody nie jest ma 30 lat.

Gość gość
może daj mu do poczytania konsekwencje brania narkotyków, że to go może zabić, on sam musi chcieć z tego wyjść, dbaj też o siebie, żebyś sama się nie wykończyła psychicznie

Gość gość
kopa w d**ę dać ćpunowi, to najgorsze szmaty i c**y nie radzące sobie z życiem

no nie wiem może faktycznie tylko pozostało mi się spakować i wracać do domu :( nie ma wg. was żadnych rozwiązań ? Może jednak da sie mu pomóc ? ja naprawdę go kocham jest dla mnie dobry jak nie ćpa i w ogóle :/ chciałabym go takiego zawsze...

Gość gość
30 lat? nie dość, że ćpun i c**a, to jeszcze beznadziejny głupek

Gość gość
pisałam wyżej, poradź się specjalisty

Gość julka19xx
Rzuć natychmiast tego cpuna.pociągnie cię na dno.jeszcze gdyby palił zioło to ok, ale mefedron to syf

Gość gość
niestety mefa to silny uzależniacz... to jest tak: kończysz prace i myślisz jak najszybciej go załatwić - pobudza - więc nie możesz zasnąć w nocy skutkiem czego idziesz do pracy w dniu następnym i tak kilka razy w ciagu tygodnia ale chciesz najchętniej codziennie - ale - to kosztuje! wydasz wszystko aby jeszcze raz poczuć to ciepło rozchodzące się po ciele, aby jeszcze raz pokochac się bez ganic, aby jeszcze raz odlecieć RADZĘ - PRZECZYTAJ TO CO NAPISAŁAM BO ON MA TO SAMO!!!